Lubo, rozpoviem Ti moju lovestory. So svojím manželom som sa zoznámila pred 40 rokmi a bola to kovbojka. Boli sme obaja pozvaní na rozlúčku so slobodou so spoločnou známou. On ma už poznal z fotografií a vždy niečo vtipné utrúsil na moju adresu, ale keď ma videl naživo, tak ho všetky srandičky prešli. Bol smelý, odvážny, drzý, výrečný, vtipný, a to mu zostalo doteraz. Nedal pokoj, dokázal zabávať celú spoločnosť, venovať sa dvom devám, tvrdil, že má srdce veľké ako autobus a zmestíme sa tam obe, keď som ho od seba odohnala a nechala s tou druhou, už som ho mala za chrbtom. S tou druhou si mohol robiť čo chce, šancu však nevyužil. Napriek tomu, že som mu tvrdila, že mám frajera /čo nebola pravda/, nedal sa odbiť, robil sa, že slovíčku nie nerozumie. Zostal so mnou do rána, skúšal, pokúšal, vyznal mi lásku a povedal, že si ma zoberie za manželku a ja som sa na všetkom rehotala a smejem sa dodnes. Ráno preň prišli rodičia a zlízol si to. Toto trvalo celý rok, vymýšľala som si rôzne zlé veci o sebe, trepala jedno za druhým, nedal sa odradiť, hovoril, že má ľúbi a to trvá dodnes. Ja sa ho spýtam, či ma ľúbi ako koňa a on : "Miláčik, jasné, že ako koňa!" Ja mu na to :" Aj ja Teba, len dokopať a dohrýzť!" Vôbec som si neuvedomovala, že vyzerá ako veľká gulička. Už niekoľko desaťročí je z neho veľký fešák s dobrou postavou, prešedivený, v spoločnosti obľúbený, ženami vyhľadávaný a zvádzaný. Napriek mnohým anonymom, ohováraniu a staraniu sa do manželstva si veríme, sme spolu šťastní, držíme sa ešte za ruky a ľudia nám závidia. Je si vedomý toho, že ak by to vzdal, tak už by voňal fialky zospodu, lebo ja som nebola zasiahnutá Amorovým šípom na prvý pohľad, mne to trvalo dlhšie a ani raz som iniciatívu nevyvinula sama. Čo bolo, bolo, terazky sú ženy iné, ale ja ostávam v Tejto otázke rovnaká.