Otazka pre zeny - najskor odmietnutie potom zaujem

Príspevok v téme: Otazka pre zeny - najskor odmietnutie potom zaujem
Lubo007

Mam otazku hlavne pre zeny. Stalo sa vam uz niekedy, ze ste najskor muza, po tom, ako vam dal najavo zaujem odmietli, ale neskor ste k nemu zacali citit aj vy nieco viac a chceli ste sa s nim dat predsa len dohromady? Ako ste takuto situaciu riesili, ako ste tomu dotycnemu dali najavo, ze by ste chceli skutocny vztah? Dali ste mu to nejak najavo, alebo ste cakali, ze ci to neskusi opat.

Mam kamaratku, ktora ma najskor odmietla. Uplynul nejaky cas, lepsie sme sa spoznali a ja mam pocit, ze jej nie som lahostajny. Pytam sa prave kvoli tomu, ci by som sa mal ja v takjto situacii snazit, alebo je iniciativa teraz na strane dotycnej slecny (ak by mala teoreticky zaujem).

Kýčera

De, vďačne, ak si myslíš, že som Ti pomohla. Čítať medzi riadkami dokážeš a ak tu budem, rada si zopakujem stretnutie s Tebou. Teraz už vieš, kde ma hľadať... Len nesmieš ísť "hr" na VEC, len pomaly, len pomaly... A pri mne ber ohľad na môj vek, môžem z takéhoto nečakaného záujmu opačného pohlavia aj zinfarktovať, alebo si niečo namýšľať...Idem si dať radšej studenú sprchu alebo začnem provokovať v inej téme, aby som sa územnila! Tešilo ma, mladý muž, nech sa zadarí, veľa šťastia prajem!

De

Kýčera:

Rady cenné zlata si mi už poskytla v tom majstrovskom príspevku, takže popisovaním mojej situácie sa už nemusíme zdržiavať :)

Ale ak by nastala nová situácia a ja by som netušil ako ďalej, rád sa na teba opäť obrátim ! Vďaka.

Kýčera

-Filip, si skvelý, vieš prefektne vysvetľovať, ešte raz ďakujem.
-De, tak vyprávěj a přeháněj...Počúvam Ťa!

De

Si hrava, paci sa mi to ! :)

Tvoj majstrovsky prispevok ma potesil.

Si skusena dama, ktora pozbierala cenne zivotne mudra a ochotne ich zdiela so zvyskom sveta. Teraz je uz len na nas, ako tieto prakticke rady vyuzijeme v praxi.

Vdaka !

Filip TT

No dufam, ze dovtedy nikto nebude taky pes, ze si to heslo zmeni a tu schranku si privlastni... Aj tebe pekny den, Kycera.