-De, Kýčera má e-mail, súkromný, z kt. sa dá indentifikovať. Keďže je vo svojom hektickom civilnom živote na očiach verejnosti, vyťažená, nestíha si písať domáce úlohy, venovať sa sebe, svojim koníčkom, tak chce mať kúsok svojho súkromia, kt. má pre ňu cenu zlata. Si odvážny a zároveň prvý, kt. ma žiada o priamy kontakt. Zažila som to, že ľudia, kt. som z fóra už poznala, dali svoj a ja som ich odmietla, vec sme riešili tu na fóre. Vieš, môj meter na ľudí má vždy a za každých okolností 100 cm a ja ho nemienim strihať a ani naťahovať. Možno pre niekoho prkotina, pre mňa zásadná vec! Až príde ten deň a niekto mi vytvorí 2. e-mailovú adresu, tak možno prehodnotím svoje rozhodnutie, možno... Tak to vidím ja, dúfajúc, že si moje slová vyložíš správne a mňa pochopíš. Neviem, kto si, len to, že si smelý, žiadna padavka, len tak sa nevzdávaš, si dospelý muž, niečo tuším,ale...Nespomínam si na Teba, ale mám taký pocit, že sme už hodili reč, neviem čo tá Tvoja prezývka znamená,... Das "DE" bedeutet, da3 Du im Deutschland wohnst? Oder sprichst Du deutsch? DE omnibus dubitandum est, ale pravdou je, aj keď občas blafujem, že DE facto som žena, DE iure dospelá a DE visu mladá! Odvážnemu šťastie praje, takže ak máš ešte záujem, napíš sem do fóra a ak budem vedieť, bude mi cťou ak Ti dokážem poradiť, pomôcť, ukázať správny smer. Môže sa stáť, že moja odpoveď pomôže aj niekomu inému, ale aj to, že o danej problematike nebudem vedieť ani mäkké "F" alebo Ti dám odpoveď, kt. sa Ti nemusí páčiť, dokážeš to ustáť? A tí mladí to nemysleli zle.
-A vy dvaja loptoši, to nemáte nič iné na práci, len si cibriť svoju intuíciu a zverejňovať informácie o mne? Hajde makať, aby som mala dobrý dôchodok! Inak ani ja tie nepísané pravidlá neovládam, nebolo by od veci, keby ich tu niekto zverejnil, rada sa nechám poučiť. To však neznamená, že ich budem aj dodržiavať - môj dom, môj život, moje pravidlá!