Ahojte všetci,
chcem vážne schudnúť ale neviem si pomôcť a dobre by mi padlo keby som mala nejakého spolubojovníka/čku..
Ak sa nájde niekto kto chce seriózne začať chudnúť a vzájomne sa v tom podporovať, nech sa pridá do diskusie a dohodneme sa :)
Chcem schudnúť - kto sa ku mne pridá?
to by bolo fajn mať skupinu :) ja papám od pondelka varené kuracie prsia s ryžou na obed aj večeru a raňajky tiež varené vajíčka so šunkou a zeleninkou.... až mi je lepšie čo som zo seba dostala všetko z vianoc :D od budúceho týždňa sa varí už podľa receptov na fitnes guru plus som si našla celkom fajn tréning..rada vám ho odporučím ak chcete aj cvičiť :)
Ahojte samozrejme, môžte sa pridať všetci :) dobré by bolo keby sme mali nejakú skupinku, kde by sme si vedeli písať a podporovať sa, napadá vám niečo, kde by sme si mohli založiť nejakú skupinu, okrem tohto fóra?? :)
zatiaľ vám posielam svoj e-mail: modrooka@post.sk
a doplňujem info, ja potrebujem schudnúť aspoň 20kííl
Čaute baby... ja som začala už svoju dietu včera ale rada sa svami podelím :) snažíme sa o chudnutie spolu s priateľom ale rada sa k vám pridám aby sme sa mohli podržať a posúvať vpred :)
ja sa pridam :) potrebujem schudnut 12kg, teraz mam 62kg/164cm
Tak mohli by sme sa nejako spojiť.... má niekto nejaký nápad?? Vymeníme si e-mail alebo ako?? :-)
Mam164 cm 65kg a chcemvschudnut 17 kil.neviete poradit ako sa stravovat?
Mam164 cm 65kg a chcemvschudnut 17 kil.neviete poradit ako sa stravovat?
Ahooj,ja chcem tiez schudnut.Mozem sa pridat?