Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem schudnúť - kto sa ku mne pridá?

Peace112

Ahoj popôrodná, mozem sa spytat na akej vahe si zacinala? :) a ako sa stravujes?ja totiz to som kedysi mavala 52 - 55kg a bola som so sebou spokojna, ale teraz mam 61kg a neviem zacat normalne jest u mna sa to strieda raz dukanova dieta raz paleo raz macingova a raz nic uz mi uplne z tych stravovacich principov sibe, preto by som chcela vediet ako sa ty stravujes.
Dakujem za odpoved a drzim ti palce :)

popôrodná

ahojte ľudia, ako sa vám darí s chudnutím, dávno som tu nebola, no nemám sa s čím chváliť kilá idú strašne pomaly dole, aktuálne mám ráno 56 - 56,5 kg, ale idem ďalej, do leta musím mať 50 kg, mám slabú vôľu v cvičení, to zanedbávam, v strave je to ok, neprejedávam sa, jem len vtedy ak som hladná, blbosti nejem, snažím sa jesť zdravé jednoduché jedlá

munz

len žiadny piperne, sú to zbytočne vyhodené peniaze, ako píše peter0000, je to super zárobok pre firmy, aj sem chodia predajcovia pchat ho do každej témy o chudnutí

Gima

mne pomohol schudnúť Vanila milk protein, ananas, grep, kivi, jablka s banánom, sušené ovocie a zmena stravy na vegetariansku, iba z malej časti. Pomohli mi aj jogurty nizkotučné, kefírové mlieka, syry a zistila som, že chudnutie je zábava.

Mimma

Ahojte, ked chce clovek schudnut treba predovsetkym upravit stravu, hovori sa, ze to je 80 percent uspechu. A samozrejme aj cvicit. Mne sa velmi osvedcili HIIT treningy. Chodila som najprv na Tabatu, a skusila som aj Metafit. Ten je super, lebo trva len pol hodku, takze aj ked mam vela roboty tak si poviem ze 30 minut ma nezabije :)

popôrodná

dnes som si stanovila menší ciel :D
Ráno váha musí do konca týždňa (do nedele) ukazovať 36,5 kg, aktuálne ak sa ráno vážim mám stále cca tých 37,5 kg +- 200g

tak som zvedavá, či to dám :D

A Vám to ako ide? :D

popôrodná

tak ako Vám to ide?
ja len stagnujem, stále mám 57-58 kg, nemám pevnú vôľu, málo cvičím posledné dva týždne a jedlo síce mám pod kontrolou, zjem cca toľko, koľko aj spálim - teda môj energetický príjem = energetickému výdaju, preto ani nepriberám, ale ani nechudnem

musím začať intenzívnejšie cvičiť a trošku zmenšiť dávky jedla, aby som začala znovu chudnúť, nútim sa do tohoooo :D

do leta musím dať na 50 kg!!!!!!!!!!! idemeeeeeeeee do toho :D

Peter0000

Obyčajné drísty.
Naozaj potrebujete tieto bylinné sr**ky, len nato aby ste schudli?
Je to len obchod, snažia sa vás oklamať a olúpiť o peniaze.
Ak chcete naozaj schudnúť, tak mierne znížte príjem kalórií a za tri týždne ľahko a bezpečne schudnete päť kíl - možno aj rýchlejšie.

Janka8403

Ahoj :-) Na podporu chudnutia môžem odporučiť bylinnú zmes Weight Balance, ktorá napomáha metabolizmu a tráveniu, konkrétne tak, že pomáha lepšie spracovať potravu, a teda nebudeš musieť toľko jesť a prijímať nadbytočné množstvá potravy, ktoré sa ti potom nevyužité ukladajú do tukov. Mne sa podarilo za pol rok schudnúť 15 kíl, viem, nie je to svetoborne veľa, ale som za to rada -odkaz odstránený- :-)