Ahojte všetci,
chcem vážne schudnúť ale neviem si pomôcť a dobre by mi padlo keby som mala nejakého spolubojovníka/čku..
Ak sa nájde niekto kto chce seriózne začať chudnúť a vzájomne sa v tom podporovať, nech sa pridá do diskusie a dohodneme sa :)
Chcem schudnúť - kto sa ku mne pridá?
tak co teda ideme do toho? Pondelok sa blizi :-D
ja sa k vam tiez velmi rada pridam, dufam ze to tu co najskor odstartujeme, mam 67kg a to som mala uz 79 ale schudla som vdaka bezlepkovej diete, obmedzila som sladke a tiez som uzivala piperine forte
ahojte kocky aj ja by som chcela zhodit minimalne 10kg do leta, poznate stranku modrykonik? Da sa tam vytvorit sukromna diskusna tema vo fore, ktoru nik okrem clenov nebude vidiet ;-) co tak skusit to tam? Treba sa samozrejme zaregistrovat, to je minutka casu :-) potom by ste mi napisali vase nicky a ja by som vas do skupiny pridala :-) tu je to dost neprehladne
pôporodná, aktuálne ráno mám 58 kg :),,,, do leta musím dať na 50 kg :D možno na 48 kg, kedysi som mala toľko :) idemeeeeeee do tohoooo
Ja teraz tiež chudnem. Cez sviatky som sa vyžrala skoro na 70 kíl, pribrala som 4,5 kila. Potrebujem to dať dole nazad na tých 65 kg ale kľudne aj menej, mať 60 kg by mi tiež nezaškodilo. Furt som si hovorila, že už idem chudnúť a často som to nevydržala a aj tak sa poriadne najedla a povedala si - ok, dnes nevadí, začnem od zajtra. A tak sa to posúvalo, ale už som sa trocha niekam pohla, hoci zatiaľ slabota. Podarilo sa mi zhodiť zatiaľ dve kilá a snáď tých ďalších 2,5 dám dole čoskoro. Úplne som vylúčila sladkosti, čo je môj najväčší problém, vynahrádzam si to medom, dávam si ho so slnečnicovými semiačkami, najskôr som si ho dávala ráno aj večer ale teraz už len ráno. Tak snáď mi to vydrží, 22.1. idem na dovolenku a chcem mať pekné fotky, nie byť tam rozkysnutá!
Pomaha na chudnutie aj mlieko - nápoj Vanila Protein shake z Tesca.Maju aj čokoládovu príchuť. Veľa zdaru!
tak ja zatiaľ nemám žiadne zmeny.. :) možno kilo ale neviem, lebo váhu som si kupila až minulý štvrtok :D varím podľa internetu fitnessguru alebo fitnessrecepty.. nie je to nič hrozné, ani prehnané... vymenila som normálny olej za väčšinou olivový ale nie panensky... obyčajný.... alebo kokosove maslo. cvičím podľa stránky fitmagazin.sk sú tam aj super články... doporučujem prečítať www.fitmagazin.sk
alebo aj iné...
o týždeň dúfam budem na tom lepšie ako teraz :P
držím vam palce...a hlavne nehladujte... ja som z toho dosala vredy... a nieje to nič príjemne....
Ahojte minulý týždeň som celý týždeň poctivo cvičila a menšie porcie jedla, teda moje jedlo spočívalo na raňajky jedno ovocie plus kapučíno, obed normálne, ale len polovičná porcia, ak keď jedia malé deti, na večer tiež len jedno ovocie, a to len do 18tej potom som už nejedla nič,,,, a dnes ráno na váhe 59.5 kg, vuaaaa, ide to go go go :D :D
tak ja som vydržala tri dni - dieta...potom som to samozrejme nevydrzala a o jedenastej vecer vyzrala celu ladnicku...a dalsi den pokracovala
t.z., co sa mi podarilo za tie 3 dni dat dole, to som za dalsie dva dvojnasobne nabrala nas5 :(((
pritom som bola pevne rozhodnuta, ze ano, idem do toho, vydrzim to....teraz sa neviem nastavit zase na dietu, mamzachvaty prejedania hlavne vecer cez den ani nie
vie niekto poradit co s tym??
Ahojte, no ako vam to ide? ja som zatial neschudla ale zacala som robit male pokroky, akoze vynechavam niektore nezdrave potraviny, ale dnes som zhresila zase :/ nemam pevnu volu..