Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dobra zoznamka

skratka

Zoznamka je skratka, ako osudu trochu pomôcť. Viem o čom hovorím, mám vzťah, ale bez nej by sme sa nemali príležitosť stretnúť a to by bolo škoda, hoci možno by som stretla niekoho iného, ťažko povedať, ale pochybujem vzhľadom na predchádzajúce bezzoznamkové prázdne obdobie.

Filip TT

Ale pozorujem, ze socialni fobici tu medzi sebou zivo diskutuju. Mozno by to zvladli aj v realite, ci nie?

Podla mna su tu aj ini, ktori by mohli spolu skusit napriklad splav Maleho Dunaja.... posedenie pri kave mi pripada prilis stresujuce - je trapne ked je ticho, v clne sa da veslovat aj miestami potichu. :)

blueberryNN

Ale vies, tu na tomto fore je to sama socialna fobia, tak neviem... :D

Treba spoznavat stale novych ludi a stretavat sa s tymi, ktorych uz poznas. Iba ked sa budes socializovat, mozes najst vztah. Zoznamky su iba jedna mala moznost, nespoliehala by som sa na to uplne. Je to mozno dost loteria :).

Filip TT

Cau Adria,
podla mna sa aj zoznamovat chcu, ale je tu vyrazna prevaha zien. Pre muza by to tu bolo vyborne. Ludia tu o sebe popisu tolko veci, ze uz pred prvym oslovenim by clovek celkom dobre vedel, koho oslovuje. To tie popisy na zoznamkach je nic - tam clovek oslovuje prakticky na blind. V realite by clovek musel velmi dlho ziskavat doveru, kym by bol ten druhy ochotny sa mu zverit s tym, co tu pise anonymne.

samučka1

No nikto nič, naozaj žiadne dobré zoznamky? Hovorí sa že voľných mužov aj žien je ako maku, aj takých čo stoja za to a nič? Kde sa teda môže zoznámiť normálna, pracujúca žena v rokoch? na diskotéky už nechodím a len tak niekoho osloviť v práci alebo na ulici?

B.Z

Skúšal som xy zoznamiek, no nikde som nenašiel normálnu ženskú bytosť. Keď človek nemá o vzťah záujem, tak sa na mňa lepia ako včely na med alebo osy na na pivo.