Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dobra zoznamka

k2a3

ako som tak cital, nikto tu nespomenul napr. badoo.com...tam som vzdy nasiel najviac ludi z okolia...na zoznamky chodim uz cca 15r, najprv to bol teletext na tv a postupne internet...dnes mam uz skoro 30 a aj ked nejaky vztah bol (povacsine zo zoznamiek), tak ziadny ktory by trval dodnes...vzdy cas ukazal ze to nebolo to prave pre mna, aj ked na zaciatkoch to tak mozno vyzeralo...bohuzial najst niekoho s kym si clovek bude dobre rozumiet a navzajom si vyhovovat je dost tazke...ale to najtazsie je ze kde toho cloveka najst

adr1a

Samucka. Som rada. Daj potom vediet, ako si dopadla. A hlavne sa nevzdavaj. Uvidis, ze tvoja snaha usilie nezlomnost budu ocenene uspechom zdarom a novym vztahom

Mesačný princ

Nie je to o zoznamkách ale o nás, našich návodoch, očakávaniach, snoch, o našej ceste...je to o hľadaní bytosti, ktorá sa nám a tomu všetkému čo najviac približuje a väčšinou nám chýba práve to, čo nemáme.

Ono je to tak, ak si niečo prajeme, tak to prianie musí byť jasné a zreteľné, inak nám do života prídu len nejasné signály a my budeme navždy tápať.

Aj mňa považujú za čudného ale nevzdávam to, mám tých ľudí, ktorí tak činia na háku a sústreďujem sa na to, aby som našiel to, čo hľadám a čo som si prial.

Aj ja som na Azete, som tu, bol som na všetkých možných zoznamkách a fórach, no vždy som si pritiahol do života rovnakých ľudí, no ešte som úplne nepochopil prečo. A preto sa mi to deje opäť a bude sa diať dovtedy, kým neprídem nato, prečo je to tak

Mesačný princ

Samučka1 - ja si myslím, že ľudia sú všade rovnakí a priťahujeme väčšinou takých, akých potrebujeme, aby sme pochopili. Ak priťahuješ ,,čudných,, ľudí, tak si polož otázku prečo?

A ak pochopíš prečo, tak ti do života budú prichádzať opäť iné typy, je to kolobeh.

Samučka1

adr1a, no vidíš takto som to potrebovala dostať. Ďakujem, všetkým za názory, ale tento ma asi najviac povzbudil. Možno to tak vyznelo, ako to skratka napísala, ale skôr je problém v tom, že potrebujem povzbudiť, nakopnúť. A takto zrozumiteľne napísané mi hneď dáva na vec iný pohľad.

adr1a

Samucka. Tak sa zameraj na zoznamky a rozne formy zoznamenia ktore nie su platene ked platit nechces. Ani jedno ani druhe ti vsak nezarucuje uspech. No ked neskusas tak ani nic nebudes mat. A mozno su vsade sex.uchylovia ako pises. No povedz. Si ty sex.uchylacka ked si tam bola a si?? Ak nie, tak ver, ze su tam aj taki ako ty ja a ini. Tak selektuj. Proste aj popoluska musela triedit plevel od sosovice hrachu :D Mas svoj vek rozum skusenosti intuiciu. Tak vyberaj preberaj tried selektuj. Mozno zo stovky budu pre teba len 5ti v pohode a fajn. No a? Tak budu. Ale budu. Slovaci su tak malo priebojni. Proste ak nieco velmi chces chod si za tym! Nevzdavaj sa a chod si za svojimi snami tuzbami. Nic nejde hned na prvy druhy raz. Treba sa snazit a bojovat o svoje stastie. Pecene holuby nikomu len tak do ust nepadnu

skratka

Typický príklad témy.

1) Dobrý deň, potrebujem poradiť...

2) Ďakujem za rady, asi mi neostáva nič iné len dúfať, že ...

A nič z toho.

Samučka1

No dakujem za kazdy nazor, ktory tu bol vyjadreny. Naozaj si neviem predstavit, ze ako na ulici alebo na zastavke niekoho len tak oslovim. Navyse nie som taky akcny typ. Preto som chcela poznat nazory na zoznamky. Neviem, ked som si dala na googli najlepsie zoznamky, tak mi tak ako prvu vyhadzuje partneri na urovni. Lenze tam chcu hned dopredu zaplatit skoro 100 eury na rok, inak nevidis nic. Ziadne fotky, spravy a pod. A na inych som sa stretla pravdu povediac so sexualnymi uchylmi. Asi mi nic nezostava, len dalej skusat a mozno raz natrafimaj na normalneho chlapa.