Ahojte. Chcem Vas poprosit, ci nemate skusenosti so zoznamkami a ci neviete nejaku solidnu doporucit. Ale taku, kde by si vedeli aj styridsiatnicky niekoho najst. Skusala som spolu.sk a zoznamku na azet.sk, ale su tam podla mojho nazoru dost cudny ludia.
Dobra zoznamka
Cau Filip. To mas teda pravdu brasko, ze tu sa clovek poodhali, prezradi co-to o sebe mozno aj co povodne nechcel :D , popise neraz o sebe co bezne by ani necekol, vyjavi svoje nazory myslienky postoje vnutro ai a tak by sa tu vedeli najst navzajom ludia, co by si vzajomne sadli vyhovovali. Ak nie zrovna aj partnersky, tak priatelsky kamaratsky, prip.na travenie spolocnych chvil zaujmov zalub konickov ai - urcite
Psychoterapeut. Prides mi velmi povrchny a plytky. Chces nieco naco "nemas" (uz len ten vypocet poziadaviek na zenu a pritom ty sa zdas byt taky ten normal, priemer). Hladas dake rihanne beyonce katy perry ai a potom sa cudujes ze su zvacsa afektovane, zahladene do seba, vyzaduju drahe podniky vecere ai ai.
Ja zas rozne fora vcetne pokecu nezavrhujem. Lebo ja si v reale prilis ludi k sebe nepripustam (lebo chcem, je to moja volba rozhodnutie). A tu ci inde sa bavim normalne v pohode s ludmi, ukazujem ze viem byt aj "mila" :D ked chcem a pritom v reale by o nich mozno ani nezakopla ci opacne)). Nie som zrovna namyslena krava :D ale skor ladova onee)). Ono byt nepripustna, dat najavo i bez puheho slova "na mna i tak nemas" tak si daj pohov, ci byt nedostupna nedosiahnutelna ai je velmi dobra obranna reakcia, mechanizmus, ako mat pokoj klud, drzat si odstup od vsetkeho a vsetkych.
A jasne, ze keby clovek velmi chcel, da sa vsetko zmenit. Ale ako obrana / ochrana je to vyborny prostriedok
sam viem ze baba na fotkach vyzerala super, krasna babenka na zozratie, zaujmy hm.., tiez sedeli, proste vsetko bolo celkom super ale po stretnuti sa spravali afektovane, mierne hystericke niektore, pojasene, mali problem sa vyjadrovat, boli zaujaté svojím vzhľadom, chceli len kvalitné jedlo a pitie, podniky.
ano priznavam chyba bola ze som si vyberal len tie co mi sedeli vzhladom, ale ked som uz tak zatazeny nato bol.
nie, neplati. Ked si s niekym zocivoci tak ho vidis, vies ako vyzera, nemusis nic hrat ani on, vies ako sa vyjadruje, aky ma hlas, ako sa pohybuje, sprava. Tam je to prirodzene. Ale cez zoznamku je to strasna trema, stres. Si predstav ze ides na stretko a mas strach ako bude dotycny naozaj vyzera po len pisomnom kontakte, a zaroven ako budes ty vyzerat pred nim, ci nebude sklamany.
byt v kontakte s niekym od zaciatku zocivoci je uplne nieco ine ako si len pisat niekolko tyzdnov a potom sa stretnut.
ked ste od zaciatku v kontakte fyzickom ide to akosi prirodzene ale po cisto len pisomnom kontakte je to uplne nieco ine a hlavne stresujuce.
Ale veď to isté platí aj mimo zoznamky, tak čo tu riešiš? :D
.... a tiez ci ty budes splnat poziadavky toho cloveka ;)
lenze fotky na zoznamke klamu casto. Clovek si tam da krajsiu fotku nez vyzera naozaj. Z vlastnej skusenosti. Alebo tvdi o sebe nieco co v skutocnosti nieje pravda. A zase zoznamovat sa s niekym cez zoznamku kto je z toho isteho mesta je trosku trapne. A ked je z ineho mesta tam je problem sa stretnut.
zaroven je tam riziko ci ten clovek bude naozaj splnat moje poziadavky na vyzor(vaha, vyska, celkovy dojem), povahu, farba hlasu, slovny prejav.
NESÚHLASÍM S VÝROKOM "zoznamka nieje prilis dobra volba. Ludia by mali viac komunikovat zoci voci a nie cez net. Tam si o sebe kazdy moze tvrdit cokolvek a pravda je pritom bohvieaka."
Po 2 dňoch písania sa dá ísť von a namiesto písania chodiť von. Je to len sprostredkované zoznámenie. Zabezpečí to, čo sa na ulici zabezpečiť nedá. Na ulici sa nedá spoznať úplne neznámeho človeka oslovením len tak. To sa proste nikdy nerobilo a nefunguje to. Okrem toho, na zoznamke vidíš informácie ako stav, vek, čo na ulici zase raz nevidíš.
no tak ju zakladatelke temy porad :)
Ty si tam nasla priatela, alebo priatel nasiel teba?
ja som sa s priatelom zoznamila cez zoznamku
vraj podla scitania ludu je najviac nezadanych teda slobodnych ludi na vychodnom slovensku konkretne v presovskom kraji. A preco? Jedni hovoria ze zato moze zivotna uroven ale ja si myslim ze tam zije vela ludi s vysokymi narokmi na partnera. Jednoducho povedane je tam vela ludi ktori su narocni a vyberavi. Kladu prilis vysoke poziadavky od opacneho pohlavia nez oni sami mozu ponuknut.
zoznamka nieje prilis dobra volba. Ludia by mali viac komunikovat zoci voci a nie cez net. Tam si o sebe kazdy moze tvrdit cokolvek a pravda je pritom bohvieaka.