Ahojte. Chcem Vas poprosit, ci nemate skusenosti so zoznamkami a ci neviete nejaku solidnu doporucit. Ale taku, kde by si vedeli aj styridsiatnicky niekoho najst. Skusala som spolu.sk a zoznamku na azet.sk, ale su tam podla mojho nazoru dost cudny ludia.
Dobra zoznamka
Cau sestricka! No Milan asi autorku utvrdil v jej nazoroch na muzov na zoznamke.
Milan Horecki ti si tak mudri bistri inteligentni, esteze si si ziadnu tam nenasiel. Teba bi bola pre taku velka skoda :D :D
zoznamka zli napad veru je preto že dievčence škarede su tam ! ja som skusil zoznanku skusil tieš keď som na visoku školu behaval. a lutujem nikdy viac fuj. ja sklamani bol som kus..:
presne tak, tam sa neplati..
adr1a:
to co si napisala to davno viem a plne s tym suhlasim...ale ako som povedal, treba mat stastie najst si takeho partnera,kde obaja budu citit,ze si navzajom vyhovuju,potom sa da aj budovat..
daj si profil naprivat.sk a napadnici sa ozvu
Aha, nevedela som :D a inak rada ta vidim))
Na badoo sa neplati, iba ak chces premiove funkcie a aj tie mozes mat z casti zadara ak sa nechas spehovat.
Co sa uchylov tyka, neviem preco by to mal byt problem. Uchyla odhalis lahko a hned, aj to ci chlapovi ide len o sex. Kiez by to aj s vami bolo take lahke :-P
Dakujem. Nehovorim, ze nechcem nic platit, ale na partneri na urovni hned strhnu skoro 100 eur za rok a je. Keby to bolo aspon mesacne, ale takto je to naraz vela. Co ak sa mi tam nebude pacit a uz tam nebudem chciet chodit. To sa mi na tom nepaci.
K2a3..
No ona chcela nieco kde sa nemusi platit. A badoo je mesiac ci ako bez poplatku a potom uz tiez platis daky ten poplatok.
A kedze ti ziaden vztah z tolkych XYX nevydrzal zrejme je problem niekde inde. Chyba nebyva iba na jednej strane. Proste nie kazdy je stavany seriozny vazny vztah mat a hlavne si ho vediet udrzat. Na vztahu treba makat, starat sa on. Na vztah treba dvoch