Dobra zoznamka

adr1a

Milan Horecki ti si tak mudri bistri inteligentni, esteze si si ziadnu tam nenasiel. Teba bi bola pre taku velka skoda :D :D

milan horecky

zoznamka zli napad veru je preto že dievčence škarede su tam ! ja som skusil zoznanku skusil tieš keď som na visoku školu behaval. a lutujem nikdy viac fuj. ja sklamani bol som kus..:

Mesačný princ

k2a3 - nie je to o šťastí! je to o požiadavkách toho ktorého človeka a o tom, aké signály vysiela do okolia. Práve podľa nich mu do života prichádzajú určité typy ľudí.

k2a3

presne tak, tam sa neplati..

adr1a:
to co si napisala to davno viem a plne s tym suhlasim...ale ako som povedal, treba mat stastie najst si takeho partnera,kde obaja budu citit,ze si navzajom vyhovuju,potom sa da aj budovat..

Jax

Na badoo sa neplati, iba ak chces premiove funkcie a aj tie mozes mat z casti zadara ak sa nechas spehovat.

Co sa uchylov tyka, neviem preco by to mal byt problem. Uchyla odhalis lahko a hned, aj to ci chlapovi ide len o sex. Kiez by to aj s vami bolo take lahke :-P

Samučka1

Dakujem. Nehovorim, ze nechcem nic platit, ale na partneri na urovni hned strhnu skoro 100 eur za rok a je. Keby to bolo aspon mesacne, ale takto je to naraz vela. Co ak sa mi tam nebude pacit a uz tam nebudem chciet chodit. To sa mi na tom nepaci.

adr1a

K2a3..
No ona chcela nieco kde sa nemusi platit. A badoo je mesiac ci ako bez poplatku a potom uz tiez platis daky ten poplatok.
A kedze ti ziaden vztah z tolkych XYX nevydrzal zrejme je problem niekde inde. Chyba nebyva iba na jednej strane. Proste nie kazdy je stavany seriozny vazny vztah mat a hlavne si ho vediet udrzat. Na vztahu treba makat, starat sa on. Na vztah treba dvoch