Prosím poradťe mi ako vymazať z hlavy tú ktorú som miloval a veril že aj ona bude milova mňa. Ako ju prestať stretávať a nemať myšlienky naňu. Kamarát mi radí odísť z mesta že to vraj pomôže. Nájsť si novú prácu, bývanie... lenže ja nemám nato gule. Mám zabehnutý život a chýba mi odvaha meniť život od základov. Stále ju stretávam, nedá sa tomu vyhnúť lebo chodí športovať tam kde aj ja. Proste na treningy kde trávime niekoľko hodín každý deň okrem víkendov.
Začínam ju neznášať a zároveň ju milujem. Mám z nej nervy a zlosť. Keď ju vidím najradšej by som ju nevidel. Poradťe prosím tí, ktorí sa s niečim v živote už stretli. Čo vám pomohlo? Ako by ste to riešili vy? Budem vďačný každej odpovedi.
Dík
Chcem ju prestať milovať, zabudnúť naňu, vymazať ju z hlavy.... AKO?
A navyše má viaže zmluva, ktorú nemôžem predčasne ukončiť pokiaľ to nieje zo zdrav. dôvodov. Zlomené srdce sa tam neuvádza :D
Nejde to zmeniť, chodím tam trénovať ako aj ona. Nebudem písať o aké športy ide. Tam sme sa aj zpoznali. Najlepšie by bolo urobiť to čo radí kamoš, ale nieje to také ľahké. Niesom taký typ že sa zbalí a začne život inde. Nemám nato gule ako som písal.
No tak stačí len zmeniť telocvičňu, keď vieš, že je tam 5x do týždňa. Veď presmeruj myšlienky na niečo iné a keď si na ňu spomenieš, vedome sa začni zaoberať niečím iným.