Prosím poradťe mi ako vymazať z hlavy tú ktorú som miloval a veril že aj ona bude milova mňa. Ako ju prestať stretávať a nemať myšlienky naňu. Kamarát mi radí odísť z mesta že to vraj pomôže. Nájsť si novú prácu, bývanie... lenže ja nemám nato gule. Mám zabehnutý život a chýba mi odvaha meniť život od základov. Stále ju stretávam, nedá sa tomu vyhnúť lebo chodí športovať tam kde aj ja. Proste na treningy kde trávime niekoľko hodín každý deň okrem víkendov.
Začínam ju neznášať a zároveň ju milujem. Mám z nej nervy a zlosť. Keď ju vidím najradšej by som ju nevidel. Poradťe prosím tí, ktorí sa s niečim v živote už stretli. Čo vám pomohlo? Ako by ste to riešili vy? Budem vďačný každej odpovedi.
Dík
Chcem ju prestať milovať, zabudnúť naňu, vymazať ju z hlavy.... AKO?
Zatrateny. Neries vek. Ale ci ste spolu na jednej vlnovej dlzke, co vsetko vas spaja a nie co vas rozdeluje. Poznam vekom mladych starcekov a zas starsich vekom no spravaju sa ako adolescenti. Takze ak si vy dvaja rozumiete, je vela toho co vas spaja (nazory myslienky postoje ciele priority zaujmy zaluby, mate spolocne aktivity konicky, smejete sa smutite nad rovnakym, su tam vzajomne sympatie atd, tak preco nie?).
Vies, cim viac ju budes chciet "nenavidiet" a snazit sa na nu zabudnut tak just to nepojde. Laska a nenavist su neraz len krocik od seba...
Pozri. Moja sesterka je vydata za muza o 7r mladsieho. Su spolu uz viac ako 7r. Mali svadbu, maju krasneho uzasneho synceka, byt atd. A nieco ako vek neriesia. A ked su spolu tak ludia jej tipuju menej rokov nez jemu a myslia si, ze on je z nich dvoch ten starsi..
Moja posledna laska bol mladsi o 10r..
Vsetko je len v tvojej hlavke, co si tam sam vpustis pripustis
Ja na deti nepomýšlam, veď mám len 20. Ona neviem, ale nevyzerá nato žeby šla po deťoch už. Chodia k nám do klubu aj takí čo už decká majú a neobletuje okolo nich ako nejaká deckochtivá Niektoré od nás sú také že ťuťuli muťuli. Ona nie tak myslím že ešte nie. Čo by bolo časom neviem ale ona je viac zameraná na svoje výkony v športe ako na decká. Však okej, ja tiež poznám baby ktoré sú odomňa staršie, majú aj cez tridsať a v pohode sa bavíme, kecáme srandujeme, šaškujeme, ale to je iné také kamarátske. Lenže čojaviem či by šla staršia do vzťahu so mnou.
Osobne poznám len 2-ročný rozdiel, lenže tam to nikto z nich neberie ako rozdiel. To sú pre mňa rovesníci. Problém môže byť inde, napr. ak sa vaše predstavy o budúcnosti nezhodujú - či chcete obaja vážny vzťah, kedy chcete deti a pod. Potom poznám ešte jedných z videnia a medzi nimi je asi 5 rokov rozdiel a tiež si rozumejú, ona má teraz asi 30 a on 25 približne a sú spolu asi 5 rokov, dokonca sa minulý rok brali.
Zase keď tak rozmýšľam tak jeden môj spolužiak po strednej sa dal dokopy s o 4 roky staršou. Teraz mi napadlo..
fitkofit a nieje to problém? Poznáš nejakú 26 ročnú aby chodila s 20ročným? Lebo ja nie..
:D To je problém? Nemaj komplexy, vek je len číslo. Ak by si jej ukázal, že si rozumný a nie sopliak, tak možno by jej to nevadilo.
Nie, nemá dieťa, je bezdetná a slobodná. Ide o niečo iné. Okej, tak to napíšem, ide o jej vek. Ja mám 20 a oná má 26, doraz bude mať vraj narodeniny takže už 27. No a to má štve lebo vyzerala byť mladšia než má. Tipoval som že má 18-21. To ma štve lebo si nedokážem predstaviť žeby som chodil s babou ktorá je staršia odomňa. A zato ju už nechcem vidieť. Viem že by si so mnou ani nezačala aj keby som ju niekam pozval lebo však čo bude chodiť so sopliakom nie, čo sa bude zahadzovať so mnou. By ma ešte vysmiala. Ako vážne by som jej toľko nehádal. A to ma sere lebo pači sa mi od prvej chvíle a zrazu taká rana pod pás.
Mne to pripadá, ako keby si sa snáď o nej dozvedel, že mala dieťa za slobodna a teraz sa cez to nemôžeš prekúsnuť. Ale je možné že to nie je tak a že ti dosť krivdím.
Mám to. Prelep si oči alebo použi rovno metanol, ale pozor, to je trvalé a nebezpečné.
Fitkofit aký vtipný :D Stačilo by keby sa ona stala neviditeľnou len aby som ju nemal na očiach a nemusel sa naňu dívať. to by stačilo.