Chcem ju prestať milovať, zabudnúť naňu, vymazať ju z hlavy.... AKO?

Príspevok v téme: Chcem ju prestať milovať, zabudnúť naňu, vymazať ju z hlavy.... AKO?
zatratený

Prosím poradťe mi ako vymazať z hlavy tú ktorú som miloval a veril že aj ona bude milova mňa. Ako ju prestať stretávať a nemať myšlienky naňu. Kamarát mi radí odísť z mesta že to vraj pomôže. Nájsť si novú prácu, bývanie... lenže ja nemám nato gule. Mám zabehnutý život a chýba mi odvaha meniť život od základov. Stále ju stretávam, nedá sa tomu vyhnúť lebo chodí športovať tam kde aj ja. Proste na treningy kde trávime niekoľko hodín každý deň okrem víkendov.
Začínam ju neznášať a zároveň ju milujem. Mám z nej nervy a zlosť. Keď ju vidím najradšej by som ju nevidel. Poradťe prosím tí, ktorí sa s niečim v živote už stretli. Čo vám pomohlo? Ako by ste to riešili vy? Budem vďačný každej odpovedi.
Dík

zatratený

Ja viem, som strašne náladový, dosť mením náladu. Viacerí to už o mne hovoria. Rýchlo mením názory.
Do iného klubu sa mi nechce ísť, som dosť pohodlný nato aby som sa sťahoval do iného mesta kvôli nejakej babe. Najradšej by som bol keby ona zmizla preč. Aby mi zmizla z očí :DDD

fitkofit

Počúvaj sa
- najlepšie by bolo odísť z mesta a všetko vymeniť, ale iba odísť z klubu do iného klubu, kde ju vidíš x hodín denne, to by nešlo. (???)

- vidíš, že ti nevieme poradiť, kašleš na to a v závere nám položíš otázku. (???)

Možno by ti pomohol psychológ.

zatratený

Nepracujeme spolu ani spolu sme nechodili. Len na treningoch sa stretávame.Ja som mal záujem, niečo som sa o nej dozvedel čo mi nie veľmi sadlo ohlľadom vzťahu možného, proste mi niečo nevyhovuje a nebudem to tu písať.
Kašlem nato, vidím že mi neviete poradiť. Začnem ju totálne ignorovať, vyhýbať sa jej ako sa len dá. Nebudem sa smiať na jej vtipoch, nebudem sa jej dívať do očí, nebudem jej zdraviť, nebudem s ňou komunikovať, budem pre mňa ako sa hovorí vzduch. A snáď ju časom bude brať ako ostatné baby z klubu.
Myslíte že je to správny postoj?

weirdo

najlepsie si to vydiskutovat priamo s nou. ziadne dohady lebo tie ta iba zamotaju. alebo si to s nou uz prebral ? ak ano a nic z toho byt nemoze hladaj inu.
mimochodom vztahy nesposobuju trapenie, ale nase ocakavania od nich.

lkjhgfds

a čo také si sa o nej dozvedel? Z jej strany to vyzerá že nemá záujem....ak to len tak ,,vyzerá,, nemusí to ani byť pravda.
Mal by si to prebrat s ňou, ale hlavne s ňou a s nikým iným.

fitkofit

To ako spolu pracujete? Ty si mimo. Vyjadrovenie ako 15-ročný. Ani ju poriadne nepoznáš a riešiš chujoviny. A navyše píšeš strašne nejasne.

zatratený

Tak pozor, ja som mal záujem, ale keď som sa o nej dozvedel nejaké tie infošky tak som zistil že to nejde. Ani z jej strany akosi vidím že záujem nieje. Zo začiatku to vyzeralo naružovo ale čas ukázal niečo iné a už ani nemám záujem ju vidieť. Sám neviem čo chcem... aj ju milujem aj nie. Raz tak, raz onak.