Ahojte :) mame sa s priatelkou velmi radi a sme spolu uz 2 roky ale mame jeden dost povedal by som divny problem. Vzdy ked sa chceme milovat ja ho do nej dam tak ju to zacne velmi boliet. Uz sme dost pokrocili uz ho davam hlbsie a hlbsie ale ona mi povedala ze bolest vydrzi ale ze chce aby to bolelo uz len raz a potom aby to bolo uz len pekne. Ja neviem co robim zle ? som uplne na nic? (som jej prvy a ona moja prva) este tam ma blanu ? neodignorujte ma a poradte mi prosim . vdaka .
Preco to nejde ?
Vtipne :D Ale nie.. ked ju to boli tak jej ho tam nepchaj.. Zisti co resp. kde presne jej robi dobre prstom/prstami, aj tak to miesto budes musiet skorej tak najst.. POSTUPNE.. na prvy krat zazraky necakaj.. aspon budete mat o zabavu postarane na par vecerov :D
naozaj tu nikto s tym nema skusenosti ? :( nic podobne sa vam nestalo ? baby aspon vy mi poradte ja som asi naozaj uplne nanic chlap. Neviem ani uspokojit svoju lasku. Ako by ste to riesili vy ? ak to pokazim myslite ze to este so mnou skusi ? nechcem jej ublizit mam ju velmi rad