Ahojte :) mame sa s priatelkou velmi radi a sme spolu uz 2 roky ale mame jeden dost povedal by som divny problem. Vzdy ked sa chceme milovat ja ho do nej dam tak ju to zacne velmi boliet. Uz sme dost pokrocili uz ho davam hlbsie a hlbsie ale ona mi povedala ze bolest vydrzi ale ze chce aby to bolelo uz len raz a potom aby to bolo uz len pekne. Ja neviem co robim zle ? som uplne na nic? (som jej prvy a ona moja prva) este tam ma blanu ? neodignorujte ma a poradte mi prosim . vdaka .
Preco to nejde ?
dam jej tam 3 prsty a vravi ze ju to neboli ked ju prstujem tak zacne hovorit po chvilke ze tuto trochu boli a potom zacne plakat ze to uz nechce asi to vobec neviem ani tak ani tak este som ju neurobil a viem ze by to celkom aj chcela
bojim sa :( ze jej nieco je . je to mozne ? naozaj tam nieco ma ? do tychto veci sa nevyznam
Nechapem, vrazis jej tam tri prsty. Ona povie ze ju to neboli, to je sice super a? A co dalej? Robi to s nou nieco? Ci ako?
Lebo s tohto mam pocit ze ty si ju vobec neurobil, nijak. Ani ustami, ani prstami, ani prstami vo vagine.
Moze sa stat, ze ked jej ho tam vytuzene vopchas celeho, ona s toho nic mat nebude.
Snad sa mylim, no nic, poodpovedaj a podla toho uvidime. Preco to nejde, moze mat este aj dalsie dovody..
co by tam podla teba mohla mat ? este nikdy nebola a doktorov nema rada
Možno je lesba a nezvlhne pri tebe. Vagína je elastická, prispôsobí sa bez problémov, ak sa na to ide postupne aj s veľkým penisom, ale nasucho to nepôjde. Ak mi budeš oponovať, že býva aj vlhká, tak potom tam má asi niečo a mala by urýchlene navštíviť gynekológa.
Problem moze byt aj na jej strane. Myslim, ze sa to vola vaginizmus alebo podobne, viac o tom ale neviem.
ale nemam velmi chlapske ruky skor take tenke prsty akoby zenske
3 prsty uplne dovnutra a ano skusali vzdy ked sa snazime
Tri prsty ako hlboko?
Lubrikačný gél ste skúšali?
aj prstami som uz skusal to tvrdi ze ju tak neboli aj 3 zvladne tak neviem kde je problem :D asi som fakt mizerny :D