Preco to nejde ?

Príspevok v téme: Preco to nejde ?
asi neschopny

Ahojte :) mame sa s priatelkou velmi radi a sme spolu uz 2 roky ale mame jeden dost povedal by som divny problem. Vzdy ked sa chceme milovat ja ho do nej dam tak ju to zacne velmi boliet. Uz sme dost pokrocili uz ho davam hlbsie a hlbsie ale ona mi povedala ze bolest vydrzi ale ze chce aby to bolelo uz len raz a potom aby to bolo uz len pekne. Ja neviem co robim zle ? som uplne na nic? (som jej prvy a ona moja prva) este tam ma blanu ? neodignorujte ma a poradte mi prosim . vdaka .

Jax

Ajus pokracuj, mozno nieco robim zle a ani o tom neviem :-P

Slecna bude mat problem v hlave. Ked si myslite ze sex pred svadbou je zly, tak hrajte pexeso a netyrajte sa. Ale naopak nech sa opije a odviaze, inak to bude na dlho ak vobec...

adr1a

Skuste si dat obaja spolocny pekny vonavy kupel a dalej, co som ti uz pisala. Masaz hladkanie dotyky bozky. Ak sa hanbi tak aspon sviecky nech horia (po rokoch uzivania objavite aj rozkos z vosku :D ). No a nebolo by zle hlt vina (pozor nie ju opit :D ale nech sa trochu uvolni a zbavi ostychu). Pusti nejaku peknu hudbu co ma rada. Neviem, ci by v jej pripade uviazat satku cez oci bol dobry napad no zas to zvysuje intenzitu inych zmyslov a citlivejsie vnimanie podnetov ako je hladkanie bozky ai. Skus ju najskor nezne po tele hladkat a pritom ju bozkavaj po celom tele (jemne jej saj usne lalocky, lyz ju jazykom a vklzaj nezne do ucha. Potom pokracuj cez krk. Hladkaj jej prsia, masiruj jej ich (pozor nie akoby si miesil cesto na buxty :D ). Potom sa hraj jazykom s jej bradavkami. Saj cmulaj hryzkaj. Potom pokracuj k brusku. To uz sa daj do polohy medzi jej nohy. Rukami hladkaj jej prsia a bozkami z brucha pokracuj nadol. No a neviem ci ti mam este takto detailne vysvetlovat aj oral a ako spravne narabat s prstami tam dole ale zas nechcem byt zablokovana tak zvysok si uz radsej domysli :D

ivobrick

Viem co by sa jej "asi" tak mohlo pacit, a viem asi aj co ti poradit, ale ten spam medzi tym citat sa mi nechce, tak mozno zajtra. Pre istotu, si vygoogli co to je klitoralny orgazmus u zeny..
Pri tych tvojich odpovediach si myslim ze cakas jednoslovnu radu, no zenske su komplikovanejsie stvorenie, asi to je hlavny problem, to musis pochopit :P

xcvmnb

ty a tvoja priatelka ste sa normalne nasli... najlepsie ked nebudete sexovat vobec.....vo vasom pripade to je asi aj zbytocne...