Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Odísť s ním alebo zostať

Príspevok v téme: Odísť s ním alebo zostať
nerozhodná:(

Zdravím všetkých,

mám vzťah s jedným mužom- kolegom, ktorý tu je dočasne zamestnaný, vyslaný a potom odchádza do svojej rodnej vlasti, kde má slušnú kariéru. Ja vo svojej súčasnej pozícii pracujem niečo vyše roka, čiže ešte ju nemám nejak extra rozbehnutú, ale je to pekná práca, hocikto ju robiť nemôže, ale dala by sa robiť aj v zahraničí...ale k jadru veci... dali sme sa s kolegom dokopy a je to ten najúžasnejší partner akého si môžem želať a aj keď ho porovnám s bývalými... už mi pomaly tiahne na 30, nie som teda žiadna naivka a pubertiačka, on je o dosť starší (o 17 rokov). Navrhuje mi, že by chcel so mnou budúcnosť, ale samozrejme u nich, za oceánom, v latinskej Amerike. Ja by som aj išla, ale mám úžasnú rodinu, ktorú nechcem len tak opustiť- i keď chápem, že dnes je iná doba (skype, letenky už nie sú tak drahé atď.), ale predsa tá diaľka nie je maličkosť, keby sa doma aj niečo súrne stalo a tak ďalej.. Nechcem rodičov len tak odvrhnúť za všetku tu lásku, vďaku za starostlivosť..a nielen ich, ale celú rodinu..(okrem toho, otec a brat neznášajú cudzincov) na druhej strane úžasnejšieho muža nepoznám, dala by som aj ruku do ohňa za neho.. ďalšia vec je aj vekový rozdiel (hypotéky, teoreticky dĺžka života a schopnosť venovať sa deťom)... Viem, že by som sa mala v prvom rade riadiť svojim rozumom, ale fakt neviem, či všetko obetovať, zahodiť a byť s ním alebo zostať a pokúsiť sa zabudnúť.. bojím sa, že na takého už nenarazím... Ďakujem vopred za odpoveď.. a prosím neurážajte..

Majkark

ja ako sama žena by som nikdy neišla do cudzej krajiny.Ked ma muž naozaj miluje nech sa prispôsobí on mne :)Nikdy totiž nevieš čo sa môže stať tu si predsa len doma pri rodine ..

viktoria226

Chápem že ked sa človek zamiluje je najprv očarený no ja som si za svoj život uvedomila že bohužiaľ rozum musí troška predčiť srdce. Ja som bola tiež zamilovaná tiež bol môj muž na začiatku úžasný skvelý bola by som za neho dala ruku do ohňa. A za určitý čas prišiel úplny obrat nevera,kradnutie peňazí z účtu ,dlhy,problémy a ja som ostala vdaka nemu úplne na mizine prišla som o byt musela sa nasťahovať s detmi k mojim rodičom a samozrejme sa to podpísalo aj na mojom zdraví. S detmi sme začínali úplne od nuly od pár koruniek aby sme vôbec niečo mali a musím povedať že vtedy som si uvedomila že láska je veľmi nebezpečná. Naozaj nemôžete 100% veriť ani vlastnému mužovi a city ktorým pripisujeme obrovský význam nás môžu zruinovať. Doslova.Samozrejme si uvedomujem že to bola aj moja chyba ale som veľmi poučená do života. Autorke želám aby sa rozhodla správne predsa len nevie ako žil doteraz aké mal vzťahy čo zač sú jeho rodina. Ale držím jej palce to ako sa rozhodne ovplyvní celý jej další život

dalsianafore

určitým spôsobom je to risk pretože ho dobre nepoznáš je to iný kraj iný mrav.. hlavne bud opatrná veľa vzťahov je na začiatku rozprávkových ale neskôr sa ukáže pravá tvár partnera.. samozrejme nehovorím že je to tvoj prípad ani ti to neželám ale každopádne dávaj na seba pozor a bud opatrná... byť tak daleko od domova v cudzej krajine kde vlastne okrem neho nikoho nepoznáš je riskantné... ja po mojich skúsenostiach neverím ani mužom na Slovensku nie ešte niekomu kto býva na toľké kilometre..držím palce nech sa stane to čo má byť pre teba najlepšie

kafe

čo o tom chlapovi vieš? Má deti? Bol ženatý? Chlap po 40-ke už nejaký kus života prežil, dávaj si bacha. Ale tiež sa prikláňam k tomu - choď. A uvidíš, možno to víde a bude skvelé.

nerozhodna :(

Ďakujem ešte raz za názory... ja som ten typ, že potrebujem poznať názor aj od iných, nezaujatých ľudí, keďže ja nie som ten typ, že život- gombička... ešte aj keď do mňa niektorí hustia, že čo si nenájdem Slováka, že ich je veľa a takto si len komplikujem život... ja všetko príliš analyzujem.. ale už som viac-menej rozhodnutá, vďaka a krásny deň :)

andrika

Ahoj, ja som mala kedysi taky isty problem ako mas ty teraz. Rozhodla som sa vsak spravne a teraz uz so svojim priatelom zijeme dva roky v jeho rodnej zemi a som nesmierne stastna, ze som sa takto rozhodla. Rodina mi chyba ale raz rocne cestujem aj s mojim drahym domov a samozrejme existuje uz internet, takze s komunikaciou nie je problem. Rodina je dolezita, ale ty raz z domu odides a zalozis si aj tak vlastnu rodinu, tak preco stratit takuto moznost len kvoli dialke? Rozhodne chod a ani nevahaj.

adr1a

Keby si bola jedinacik, mala by si to zrejme ovela tazsie. Ale mas brata. Zrejme aj dalsiu, ostatnu rodinu. Ti vsetcia predsa budu nablizku vasim a vzdy pomozu, ak bude treba. Zas ked bude treba, pricestujes aj ty osobne. A na dovolenky mozes chodit na SK. No a dnes nie je problem spojit sa s kymkolvek aj z konca sveta. Su rozne programy kde sa budete vidiet, pocut a mnohe su zadarmo v ramci internetoveho pripojenia. Pozri. Mas vek najvhodnejsi na to usadit sa, zalozit si rodinu, mat deti. Ak si o dotycnom naozaj presvedcena ze je to ten pravy, nevahaj. A zas je dobre spoznat ho v jeho domacom prirodzenom prostredi. Bud si uvedomis "tak toto nie. Nikdy" alebo "ano. Bingo". A vratit sa mozes vzdy

blueberryNN

Vies, preco sa citis lepsie? Lebo sme ta podporili v tom, aby si odisla. Takze je to urcite to, co chces naozaj.