Mam strasne depresie...uz to dlho nevydrzim...ukoncim to tu...aj tak ma nikto nepotrebuje.. dakujem za nazory...mozno ked mi odpisete uz tu nebudem...dobru noc prajem :-(
Koniec...
Som bezcenny..
Ahoj.
Som na tom podobne tiez uz som bol blizko toho (par dni dozadu) sam sa divim preco tu este som.bojim sa co bude ak urobim jedno rozhodnutie ale stale verim ze sa to nejako napravi.dal som si horizont dvoch mesiacov.ak do marca nic tak bye..preto skus si dat este sancu ak si to uz urobil a nejde nic, tak drz sa a nech to mas co najrychlejsie,ale skus este urobit to co si neurobil-a neskusil-a..kasli na predsudky a spolocnost :)
To je následok klimatického summitu v Bruseli :D Do potravín nám dávajú tieto látky, aby znížili populáciu ľudí a aby bolo menej emisií. Veď koľkí sa takto cítia a rastie to.
Chcú nás tajne zlikvidovať, tak dávaj pozor.
A co robis aby si sa z toho vyhrabal? Ci nic, len si to hodis?
Boh s tebou, bratcek....
Kolko mas rokov, co rodina?
Nespavost, pocit menejcennosti, strasny pocit ze ma nikto nepotrebuje... myslienky na samovrazdu :-(
Z depresii sa da dostat. Bol som v tom 5 rokov a vysiel som z toho. Depresie su sice rozne, ale nadej je vzdy. Ako sa to prejavuje u teba?