Mam strasne depresie...uz to dlho nevydrzim...ukoncim to tu...aj tak ma nikto nepotrebuje.. dakujem za nazory...mozno ked mi odpisete uz tu nebudem...dobru noc prajem :-(
Koniec...
Je mi to luto marcelka...kolko mate rokov ?
ja som tiez v koncoch potratila som babatko a uz to nema zmysel :(
aj ja sa idem :(
Rakovina sa zacina iba vyvijat, rodicov mam super...priatelov nemam :-( verim v boha no do kostola nechodim...
Neviemakodalej napis trochu viac o svojej situacii. Mas naozaj rakovinu? Ak ano, aku, v akom stadiu? Ako sa liecis? Aku mas prognozu?
Ako si na tom s rodinou? Rodicia, surodenci? Stari rodicia?
Co priatelia?
Pises, ze si chcel byt knazom - co tvoja viera? Mas nejaku doveru v Boha, v Jezisa?
16 rokov je strasne malo, ty este nemas za sebou zivot, o ktorom by si mohol povedat, ze si ho prehral.
Mam 16 rokov. Vzdy som chcel pomahat ludom v nudzi...alebo byt biskup, knaz...ako tu uz niekto pisal aj ja by som chcel liecit ludi s rakovinou...aj ked ju mam sam...ja neviem co dalej :-(
Raz ťa určite bude potrebovať celý svet. A ty to tu chceš zabaliť? Si normálny. Koľko máš rokov. Ja som taketo sebapodcenovanie mala v 12 rokoch. Každý tvor, človek na tejto zemi má nejaké poslanie. Určite aj ty, len vyčkaj času ako husa klasu a budu ťa potrebovať všetci okolo teba, cele davy ludí. Mysli pozitivne, rovnako aj konaj a všetko sa ti vráti aj s úrokmi.
jasne jedine a najlepsie riesenie je hodit si to.. to si kde na toto prosim ta prisiel
som na tom podobne ALE viem o veciach, o ktorych pise mesacny princ a je to presne tak
nikto niesme bezcenny no sme niekym ovladaní aby sme sa takto cítili!!!
Sklamem Vas,samovrazdou sa nic nevyriesi,neutecies pred nicim.Je to na velmi dlho a neda sa to jednoducho tu vysvetlit,ale ak si myslite,ze sa zabijes a koniec,tak to sa mylite.A este je aj otazka,ci to vobec vyjde,si si aj toho vedomy?Je kopec pripadov,kedy ostali z ludi mrzaci,a to si vpalil aj gulku do hlavy,alebo skocili pod vlak.
Cize cim skor prestanete nad tymto rozmyslat,tym lepsie.Napisal si malo o sebe,v akych zijes podmienkach,ci mas aj ine okrem psychickych problemov zdravotne problemy.Ked ma clovek depresie vidi vsetko ako beznadejne a bezvychodiskove,strasne vela ludi preziva podobne problemy.Ale je z toho cesty von,viem o com pisem.