Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Koniec...

Filip TT

Tak vitaj :)
Preco si vlastne myslis, ze ta nikto nepotrebuje, ked mas ako hovoris velmi dobrych rodicov. Ved pre nich by to bol sok na cely zvysok zivota, keby sa ti nieco stalo....

Ved vsak mama ta neporodila a nevypiplala na to, aby si sa v 16 zasamovrazdil..

Filip TT

Marcela aj my sme potratili, aj moja mama potratila, vacsina nasich znamych tym presla, niektori aj dva krat, mame aj znamych, ktorym sa to stalo 4 krat. Vo veku 28 nie je nic stratene, neblazni uz len kvoli svojim detom ktore este len budes mat...

bella21

prosím, ak si ešte tu, povedz rodičom alebo niekomu nablízku, aké lieky si pojedol a choďte do nemocnice
Boh vidí cestu aj tam, kde ju už človek nevidí

bella21

nemal si to urobiť ...
skús tie lieky vyvrátiť, ak sa dá

Mal si túžbu pomáhať ľuďom, byť kňazom - to všetko stále môžeš, bez ohľadu na depresie a na to, ako biedne sa cítiš, bez ohľadu na chorobu. Veď nie je Boh ten, kto má moc uzdraviť? Zo psychickej i fyzickej choroby.

Bezcenný? Nikto nie je, ani Ty! Aj keby ťa celý svet považoval za bezcenného, pre Boha máš nevyčísliteľnú hodnotu. Keď ťa stvoril, dal ti dary a talenty tebe šité na mieru, ktorými budeš preukazovať lásku druhým. Nezahadzuj to cenné, čo je v Tebe a čo Ti dal samotný Boh! Ak tu nebudeš, nikto iný Ťa v božích očiach nebude môcť nahradiť. Si jedinečný, si unikát, si božie dielo a hlavne božie dieťa!

mam56

Dnes som nejaký in-aktívny, tak vám len poprajem na zajtra pekného Silvestra. History repeats itself - história sa opakuje, tak si zajtra dajte pozor na to, aby ste neprišli o prsty, oči alebo o život.
--------------------------------------------
Červená čiapočka k vlkovi: prečo že máš také veľké oči vĺčko? Vlk: do kelu, to sa už nemôžem na pokoji ani vys.ať???:-)

Neviemdalej

Skusim lieky...akurat som si dal asi 15 ibalginov a 7 nurofenov...mozno ma to len uspi, mozno sa povraciam uvidim...dobru noc vam prajem...