Blížia sa Vianoce, sviatky pokoja, lásky a porozumenia. O to viac to bolí. Nemám sa komu vyrozprávať. Cítim len neskutočnú úzkosť, pocit prázdna, beznádeje. Pred dvoma dňami sa so mnou priatel rozišiel. Milujem ho aj on miluje mňa. On mi dal všetko čo mi videl na očiach, nosil mi kvety, bol na mňa dobrý a ja som bola konečne šťastná. Nebola som zvyknutá na takú pozornosť a lásku lebo rodičia sa o mňa nikdy nezaujímali. Mama pije a otec je stále v práci. Konečne som našla šťastie, našla som človeka ktorý ma zachránil. Dal mi domov, dal mi mamu a dal mi to najdôležiitejšie, dal mi svoje srdce. Milujem ho najviac na svete. Keďže som to mala doma zlé utekala som, zatvárala slm oči pred tým čo sa dialo doma. Chodila som po diskotekach lebo som vo svojom vnutri kričala. Protestovala som. Každý sa sťažuje že ich rodičia nechcú nikam púšťať..ja by som dala všetko za to aby mi aspoň raz zavolala mama že mám ísť domov, že sa o mňa bojí...nikdy ma neobjala, nepovedala že je na mňa hrdá alebo že ma ľúbi. Mala som dosť priatelov lebo som dúfala že mi daju to čo mi ona nedala - lásku. Potom som našla jeho. Po tolkých sklamaniach som bola konečne šťastná. Čím viac sme boli spolu tým viac som sa začala báť že ho stratím. Spravila s chybu. Klamala som mu. Nechcela som aby mi minulosť pokazila budúcnosť s ním. Nechcela som mu ublížiť, nechcela som ho stratiť. Bála som sa. On mi ukázal smer. O mi dal všetko po čom moje srdce túžilo. Ale stratila som ho. Tým že som mu klamala som trpela. Ale radšej som trpela ja ako by mal trpieť on. Povedala som mu pravdu. Vedela som že to skončí ale predsa som mu to povedala. V mene našej lásky. Teraz je preč a ja neviem ako ďalej. Neviem robiť nič, celé dni a noci preplačem, chcem za ním utekať ale viem že on o to nestojí. Tak velmi to bolí
prišla som o neho a neviem ako ďaľej...
Kiki, normalne som sa potesila, ked som si precitala, ze sa k tebe vratil, len skoda ze ten tvoj text neostal pri tom :-(. Vy viete najlepsie preco nemozte byt spolu aj ked sa lubite... Drzim palce, nach vas to co najrychlejsie preboli...
vrátil sa...odpustil lebo pochopil že to všetko som robila len pre jeho úsmev...lebo do toho úsmevu som sa zamilovala...prišiel a povedal že chce začať odznova...že naša láska je taká silná že to zvládneme...ale potom sme prišli obaja na to že to nepojde...on mi prišiel do života aby mi ho zmenil, aby ma zachránil, aby mi ukázal smer..mám byť iná ako on...plávať proti prúdu...som mu vďačná za všetko čo mi dal a on mi je vďačný za moju lásku k nemu...nikdy nezabudnem...aj keď to velmi bolí, verim že bude šťastný...človeka s lepším srdiečkom nepoznám..ďakujem Bohu že mi ho priviedol...vždy tu bude keď ho budem potrebovať a to isté som mu slubila aj ja...tak velmi ho milujem že som ho nechala ísť...
ach yo, tak veľmi si sa bála, že ho stratíš, až si urobila presne to, čím si ho naozaj stratila. Nabudúce neklam. Nemusíš predsa hovoriť o svojej minulosti vôbec. Hovor o rodičoch a čo si stvárala si nechaj pre seba, pokiaľ sa tak už viac nechceš správať.
Neboj, prebolí to, nie si prvá ani posledná so zlomeným srdcom a na pokraji zrútenia. Život ide ďalej.
v com si mu klamala ? na tom dost zalezi. mozno to este nie je stratene
V mene lasky podvadzas a klames? Divne nie? Mne to nejak nejde dokopy.