Sialene..

Príspevok v téme: Sialene..
Weirdd

Ahojte priatelia,

Mam 17, a som zalubena do asi o 30-35 rokov starsieho muza. Je to sialene, ine baby chodia so seberovnymi, a ja som zblaznena do starsieho muza. Nepoznam ho osobne, je to platonicka laska trvajuca rok a pol. Je zenaty, ma dceru, viem ze je to naivne cele odomna. Ale citim ze je to prava laska, nikto iny ma nepritahuje..

je to sialene, co mam robit? :-(

čistá láska

Weird, zbytočne si len predlžuješ utrpenie. Začni voči tým myšlienkam na neho, ktoré sú plné nádeje a ktoré sú ti príjemné, naozaj bojovať. Ak ti príde na myseľ, nerozoberaj to, nepredstavuj si s ním rôzne situácie, nesnívaj. Nech je to myšlienka, ktorá príde a ktorá chceš, aby odišla.

Je ženatý. Inej žene povedal áno na celý život. Obdivovala by si ho, keby ju podviedol, oklamal - s tebou? Už by si si ho nemohla vážiť. Nechceš muža, ktorý má zásady, ktorý je čestný? Ak by začal flirtovať s tebou, či dokonca ti nadbiehať, už by nebol čestný. Zrádzal by manželku i dcéru. Nemôžeš sa na tom zúčastňovať, byť tou, ktorá "spolupracovala" na rozpade rodinného šťastia 3 ľudí.

Si príliš mladá. Očarenie prejde. Len si musíš sama povedať jasné nie. A byť trpezlivá.

Možno ťa priťahuje nie ako muž - životný partner, ale ako ochranca. Aký je tvoj vzťah s otcom? Nehľadáš u toho muža to, čo ti nedal tvoj vlastný otec? Bezpečie, ochranu, obdiv, pozornosť atď. Ak áno, vyber si slobodného či vdovca. Ale ani v tom prípade to nevidím veľmi ružovo. Ten vekový rozdiel je príliš veľký. Predstav si, ty budeš mať 35 a on už možno bude potrebovať prebaľovať. Bola by si ochotná to robiť? Starať sa o starého muža? Byť s ním, opatrovať ho, nechodiť do spoločnosti?

Všetko chce čas. Tráv viac času so svojimi rovesníkmi, študuj, venuj sa záľubám, spoznávaj nových ľudí primeraných tvojmu veku. A v takej 20-tke, keď trochu dospeješ, sa budeš na túto tvoju terajšiu etapu života dívať s nadhľadom a pochopíš, o čom to všetko bolo. Že to nebola skutočná láska ...

Mesačný princ

Ťažko ti poradím. Napíšem ti len jedno. Je to veľmi nebezpečné a kľudne môžeš o toho človeka prísť. Píšem z vlastnej skúsenosti kedy sa do mňa zamilovalo len 15 ročné dievča a nebola to pre mňa sranda. Dobre si premysli čo spravíš. Nič totiž nejde vrátiť späť.

Weirdd

A okrem toho takmer kazda pesnicka mi ho pripomina..

Je tazke nanho zabudnut. Mavam s nim sny, a proste ma pritahuje. Je to ozaj narocne, a moja snaha o zabudnutie zlyhava.

chapemta777

Idu sviatky. Mas nejaku moznost ist niekam,kde on urcite nebude? Mohla by si sa aspon na cas vyhnut jeho pritomnosti a uvidis,co to s Tebou urobi. Drz sa.

Weirdd

Presne tuto metodu som pouzivala..

Ale ja som ho stretavala kdekolvek..

boli vianocne trhy, stovky ludi, a aj tak som ho stretla..

Alebo som ho stretla v nakupnom centre, alebo niekde kde by som to vobec necakala.

Alebo som stretla jeho znameho..

stale sa mi pchal a pcha do cesty, a ja mu nemozem odolat. Je to akoby "prava laska", nikto sa mu zatial nevyrovna, a ani neziadam nejak vela, len aby vedel ze ho mam rada, ale fakt rada, aby som v jeho zivote znamenala aspon bezcennu omrvinku.

Uz velakrat som bola odhodlana a rozhodnuta ze nanho zabudnem, ale som stale taka sprosta a naivna, a cakam na ten den kedy sa mi prihovori..

chapemta777

Radsej sa mu vyhybaj pokial sa da. Ked ho budes stretavat,bude sa Ti to zintenzivnovat. Viem,o com hovorim. Ked som mala tolko,co ty,stalo sa mi to iste a trvalo to dlho a vlastne este trva istym sposobom v mojej hlave....viac ako rok ci dva. No pochopila som aj-akonahle rozumovo vies,ze tam je takmer nulova sanca realneho vztahu,aspon ho nevyhladavaj. Nemozes cakat,ze to v tvojej mysli prestane hned, ale casom sa Ti to minimalne oslabi. Nerob tu chybu,co ja a vyhybaj sa mu.

Weirdd

Teraz sa aj blizia sviatky, tak mu chcem napisat sms, viem ze na nezname cisla nebude reagovat, ale chcem ho nejak potesit. Neviem co vlastne od neho ocakavam, viem ze pocuva hudbu ako ja,
v mojej blizkosti ju aj zapol, niekedy mam pocit ze si ma premeriava, ma taky zvedavy pohlad, ale je mozne ze si to namyslam. Ja stale vyzeram tak detsky, i ked som vysoka, a on mi moze byt otec pomaly.

Trva to uz dlho, je to stale intenzivne, dost ma to rani :-(

On mi pride skor ako taky clovek zamerany na cestovanie, pracu, zaujmy..
neviem ako moze brat lasku..