Sialene..

Príspevok v téme: Sialene..
Weirdd

Ahojte priatelia,

Mam 17, a som zalubena do asi o 30-35 rokov starsieho muza. Je to sialene, ine baby chodia so seberovnymi, a ja som zblaznena do starsieho muza. Nepoznam ho osobne, je to platonicka laska trvajuca rok a pol. Je zenaty, ma dceru, viem ze je to naivne cele odomna. Ale citim ze je to prava laska, nikto iny ma nepritahuje..

je to sialene, co mam robit? :-(

tasty

Áno je to veľmi naivné, no a je to smutné zároveň
Ďalej je smutné to, že ani jeho presný vek nevieš, že ASI o 30-35 starší? tak o koľko starší? nevieš? čo o ňom vôbec vieš, keď ani základný údaj vek nevieš
A že ho nepoznáš osobne a ho údajne aj miluješ, to je tiež veľmi smutné.
Ďalej je smutné, že ešte k tomu má aj rodinu a deti.

A čo myslíš? Čo by si mu vedela ponúknuť, keby pre Teba opustil svoju rodinu? Ja si myslím, že dokopy nič, takže realita, že ten muž opustil svoju rodinu pre Teba a mal nejaký vzťah s Tebou je takmer nulová. (možno jedine tak sexuálny vzťah)

Je to ešte raz píšem veľmi smutné, hovorí sa tomu nevyzretosť v tvojom veku spojená s naivitou.

Weirdd

Naozaj k nemu citim viac ako nejake pubertalne city.. Fascinuje ma, nepritahuje ma len fyzicky, ale celkovo..

Je pre mna dolezity, ale nechcem sa mu pchat do sukromia.. Ja ubohe dievca

Mesačný princ

Prečo by to malo byť šialené? Koľkým ľuďom sa to už stalo a koľkí sú spolu a sú šťastní.

Lenže toto je asi iný prípad ale tak ber do úvahy aj fakt, že nie si šialená :)