Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Sialene..

Príspevok v téme: Sialene..
Weirdd

Ahojte priatelia,

Mam 17, a som zalubena do asi o 30-35 rokov starsieho muza. Je to sialene, ine baby chodia so seberovnymi, a ja som zblaznena do starsieho muza. Nepoznam ho osobne, je to platonicka laska trvajuca rok a pol. Je zenaty, ma dceru, viem ze je to naivne cele odomna. Ale citim ze je to prava laska, nikto iny ma nepritahuje..

je to sialene, co mam robit? :-(

mam56

No, človek má v živote aj smolu a niekedy je láska opätovaná, potom sa už nedá fu.ked nič robiť. Láska je viac ako tzv. selfie egoizmus.
Ja som tiež zaľúbený, myslel som si, že mám šťastie, že nie, ale nie, nemám šťastie, je to láska, na druhý pohľad, na jej konto:-)
Láska je láska. Však nepoviem milionárke nie, nie som kompletne šialený:-)

Weirdd

Ja som zalubena len do jedneho a uz trpim za styroch :D

hold, neopatovana laska je svina

A najhorsie je to domyslanie, ze kazdy pohlad/gesto znamena hned nieco.,.

taka naivita..

mam56

Môj polkilový pavúk mi povedal, že už mi neprebehne po mojej tvári, lebo vraj z neho nemám vôbec strach a posledne som ho takmer zjedol.
Ja som mu povedal, že mne jeho chlpaté nohy vôbec nevadia. Dal som mu Astru, nech si ich oholí, tak na mňa nejako divne pozeral.
Veď by sa mal aspoň oholiť ten tvor, čo ho krmím a fajčí moje cigarety.
Už sa mi normálne vyhrážal, že mi bude pr.ieť do nosa, celú noc.
Those pets are so expensive, fu.k.

mam56

Some screws in my head loose. Would it be weird if I win?
------------------------------------------------------
May I have your attention, please???
www.youtube.com
Ja som zaľúbený iba do troch žien, ale našťastie som si vybral. Vybral som si tú najhoršiu alternatívu, aby kebyže už trpím, tak nech poriadne.
Len sekera mi konečne odtne moju hlavu, tzv. dekapitácia, teším sa na to:-) Bez hlavy už nebudem mať žiadne psychické, ani iné problémy.

lolinka

Nepoznas ho osobne? Ako to myslis, je to nejaky starnuci herec ci spevak ci niekto iny znamy? Neboj, v tvojom veku je to normalne ze mas taketo idoly, hoc aj o dost starsie. Co myslis, vsetky sme si tym presli. Teraz budes snivat ale za nejaky cas ta to prejde a zalubis sa do seberovneho chlapca.

Weirdd

On je original, i ked nepopieram ze najdem aj niekoho dostupnejsieho, ale naozaj v poslednej dobe fakt rozmyslam, ci som normalna ze sa mi paci takyto starsi muz. On ani staro nevyzera, je taky tichy, plachy, - na pohlad. Ale ked som ho pocula rozpravat o tom ako cestuje, chodi na vylety, atd..tak mi to trha srdce. Je tazke zakazat srdcu a prikazat rozumu.

adr1a

Rozum hovori NIE (vekovy rozdiel, ty este dospievas hl.psychicky emocne, v podstate sa este len hladas a on je uz zrely muz, on je zadany zenaty, ma uz dieta zavazok ai). No si donho zalubena zmietana emociami srdcom dusou. Keby ste aj nieco spolu mali, skoncilo by to zrejme odmietnutim alebo tvojim vyuzitim (odmietne ta alebo ta pretiahne. Zavisi od neho co je zac, ci ma charakter, ci vyuzije prilezitost lahku korist ai).
Pozri. Zameraj sa na seba a skus zistit - co ta na nom najvacsmi pritahuje láka, preco prave ON a nie niekto iny. Ak budes poznat na tieto otazky odpovede tak budes vediet si to rozumovo zdovodnit a svoj zaujem preorientovat na niekoho ineho pre teba vekom primeranejsieho, slobodneho dostupneho bez zavazkov ai