Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nedokazem dosiahnut orgazmus

Príspevok v téme: Nedokazem dosiahnut orgazmus
lila02

Mám taký problém, proste nedokážem dosiahnuť orgazmus. Viem, že nie som jediná, že je to častejší problém u žien, no ja ho neviem dosiahnuť ani sama ked to skúšam. Aj priateľ sa snaží, je úžasný, no ked to už má prísť, tak zrazu nič.. a viem, že v ňom nie je problém, lebo nie je môj prvý. Problém nie je ani to, že nie som uvolnená, atd, pretože som, sme spolu už pät rokov. Rozprávala som sa o tom aj s gynekológom, no ten povedal: no viete, antikoncepcia, hormony.. Neviem vám poradiť.
Neviete o nejakých tabletkách, hormonoch alebo ja neviem čo, ktoré by mi chýbali? Obyčajné veci, nemám na mysli tie španielske mušky atd..
Dakujem za každú odpoved :)
Antikoncepciu som vysadila, no ziadna zmena neprisla.
Pekný deň

Petra68

xaero90

Tak to nebude možé, lebo nie sme spolu každý deň :P

A iba ma prstuje, nevie to robiť, no..a sex tiež nie je nijaký expert, no. Čo už, musím sama.

xaero90

Petra68: a koho to zaujíma, že ti to je proti :D, odteraz ti ho bude dávať každý deň do pusy a budeš fajčiť :D

xaero90

Petra68: ukáž svojmu chlapovi, kde máš presne klitoris a nech ťa tam líže a potom sa už sama nemusíš robiť :D

Petra68

xaero90

Fuha, to asi nepojde, lebo neočakávam od neho, že mi bude robiť orál, keďže ja mu to nechcem robiť ( je mi to proti ).

xaero90

Petra68: ukáž svojmu chlapovi, kde máš presne klitoris a nech ťa tam líže a potom sa už sama nemusíš robiť :D

Jax

Vies, orgazmus je v hlave. Ak som neni psychicky ok tak ho mam problem dosiahnut aj ja. Niektore zeny ho dosiahnu az ked sa snazia o babo pripadne v manzelstve, pretoze z nich opadne stres a kadejake aj nevedome predsudky. Dalsie zas nan musia dozriet a dosiahnu ho az po tridsiatke.
Ja by som ti poradil psychologa, ktory by ti pomohol pohrabat sa v sebe a zistit ake mas bloky. Pripadne si to skus uvedomit sama.
No a hlavne sa uz o orgazmus nesnaz! Uvolni sa, uzivaj si, skusaj, skumaj a pusti ho z hlavy. Cim viac na to budes mysliet tym mensia sanca ho dosiahnut. Uzivaj si a pride to same

Petra68

Ahoj, nemôžem zovšeobecňovať, ale z mojej skúsenosti to záleži od chlapa. Ja sa dokážem sama urobiť, ale chlap to proste nevie. Avšak, ty máš problém, že ani sama nevieš. V tom prípade ti odporúčam, aby si to naďalej skúšala, až kým sa to podarí. Musíš sa hlavne sama vedieť uspokojiť, Najprv sa snaž od ráždenie klitorisu, ak to už budeš mať za sebou, tak potom súbežne prsty v pošve a druhou rukou klitoris. A ak sa ti toto podarí, tak potom len samotné prsty v pošve. smaozrejme si môžem pomôcť aj pomôckami, ale na začiatku skús toto. Uvidíš, podarí sa ti to, len nezúfal a skúšaj. Chce to len čas. Nemáš žiadne problémy, len psychický blok a trápi ťa, že si to nedosiahla. Na toto už nemysli, nechaj tomu voľný priebeh, neuvažuj nad tým a príde to :)