Mám taký problém, proste nedokážem dosiahnuť orgazmus. Viem, že nie som jediná, že je to častejší problém u žien, no ja ho neviem dosiahnuť ani sama ked to skúšam. Aj priateľ sa snaží, je úžasný, no ked to už má prísť, tak zrazu nič.. a viem, že v ňom nie je problém, lebo nie je môj prvý. Problém nie je ani to, že nie som uvolnená, atd, pretože som, sme spolu už pät rokov. Rozprávala som sa o tom aj s gynekológom, no ten povedal: no viete, antikoncepcia, hormony.. Neviem vám poradiť.
Neviete o nejakých tabletkách, hormonoch alebo ja neviem čo, ktoré by mi chýbali? Obyčajné veci, nemám na mysli tie španielske mušky atd..
Dakujem za každú odpoved :)
Antikoncepciu som vysadila, no ziadna zmena neprisla.
Pekný deň
Nedokazem dosiahnut orgazmus
xaero90
Už si trápny s tým a predpokladám, že odpoveď: ,,Vypľula by som" si napísal ty. Škoda slov.
:DD, tak ho začni fajčiť pomaly a vášnivo a potom on ťa za to bude lízať a dosiahneš orgazmus hneď a s ním, a sama si už potom vagínku nebudeš musieť brhliť :D
Vypľula
Fujj: prečítaj si nadpis témy, keď si hanblivý tak do takýchto tem ani nelez :D
Xaero, ty si uchyl ? Boze
Petra68: sú predsa dve možnosti: buď by si začala krásne pomaly a vášnivo fajčiť alebo by si jeho penis hneď vyplula :D, takže čo by si spravila :D ?
Mam56 vobec nechapem o com pises...
xaero90
Neviem čo by som urobila, lebo to ešte zatiaľ neurobil.
A to je čo? Španielské mušky? Ja papám cez noc slovenských pavúkov a ráno som úplne sýty, mňamky hamky.
Ja poznám len španielské ftáčky. Ten tvoj ptáček sa snaží, ale to ty si na vine. Áno, všetkému si na vine len ty. Už mu prestaň niečo vyčítať. Keď niekto robí chybu, tak si to len ty, len ty.
Teoreticky možno nie, ale v reáli??? Aká je realita??? Len trpíš a trpíš, tak to už ukonči, už buď konečne chlap.
Áno, ukonči to a už mu kúp pod ten stromček s tými guľami knihu Kamasutry a pošli ho najmä a predovšetkým k urologóvi, nech mu vyšetri tie jeho jadierka. A nech mu povie pravdu, síce neviem, či mu ju povie práve do očí, ale isto mu pravdu povie, niekam.
Petra68: však o tom hovorím, trošku mu popíš, kde má prstovať :D, a ak by ti ho dal do pusy, tak čo by si spravila ? :D