Mám taký problém, proste nedokážem dosiahnuť orgazmus. Viem, že nie som jediná, že je to častejší problém u žien, no ja ho neviem dosiahnuť ani sama ked to skúšam. Aj priateľ sa snaží, je úžasný, no ked to už má prísť, tak zrazu nič.. a viem, že v ňom nie je problém, lebo nie je môj prvý. Problém nie je ani to, že nie som uvolnená, atd, pretože som, sme spolu už pät rokov. Rozprávala som sa o tom aj s gynekológom, no ten povedal: no viete, antikoncepcia, hormony.. Neviem vám poradiť.
Neviete o nejakých tabletkách, hormonoch alebo ja neviem čo, ktoré by mi chýbali? Obyčajné veci, nemám na mysli tie španielske mušky atd..
Dakujem za každú odpoved :)
Antikoncepciu som vysadila, no ziadna zmena neprisla.
Pekný deň
Nedokazem dosiahnut orgazmus
RNG, dakujem velmi pekne za radu
Existuju doplnky na zvysenie libida, ako napr maca a najma Dong Quai tj angelika cinska. Skus brat niekolko gramov denne, mozno ti to pomoze.
rty: absolutne mimo :D, nevieš o tom nič, a za dalsie co sa uchylnosti tyka tak niektoré ženy bývajú často zvrhlejšie ako muži.
Rty. Sice to adresujes niekomu inemu, no ako zena ti vravim, trepes nezmysly :D
xaero90,, ved cely sex, pokial nieje praktizovany cisto len na potomkov, je uchylna zalezitost :D,,, baba mozno je uvolnena, no dost obmedzena.
rty: neviem čo je na tom také úchylné :D, ale poho pochopíš, keď sa prestaneš v posteli hanbiť :D
Poznam niekoho, pri ktorom zeny majuce uz deti aj svoj vek zazili az pri nom a s nim prve orgazmy v zivote :D
Zoznamovat vas vsak isto nebudem :D
Pozri. Vies sama dosiahnut uspokojenie? Poznas dokonale svoje telo? Kazdy milimetrik svojho tela? Vies kde mas svoje citlive miesta a erotogenne zony na ktore si obzvlast citliva vzrusiva? Najskor spoznaj samu seba (ak to nevies ty ako to ma vediet potom dotycny?!). A zabudni na dake poucky o orgazmoch a na americke romanticke blbosti ai. Uvolni sa, sprav si sukromie pohodlie, pusti si dobru hudbu alebo ticho, daj si co ta ok naladi, inspiruj sa niecim ak nemas dostatok vlastnej fantazie a kreativity a skumaj svoje telo. Co sa ti paci, co ta vie rozpalit dostat az k slastnym krcom a neutichajucej triaske. Prstami dlanami alebo nejakymi pomockami ci predmetmi sa drazdi a spoznavaj. Proste skusaj a nevzdavaj sa. A hlavne musis vypnut hlavu rozum starosti hodit za hlavu a sustred sa len a len na seba a na pozitok rozkos. Ked sama seba budes vediet uspokojit urobit potom budes vediet navigovat spravne aj svojho partnera (nemusis ako v skole slovne :D buzerovanie nikto nema rad, staci ho viest pohladmi vzdychmi stonanim, rukou ho navigovat ci pritlacit ked bude treba, nelez ako mrtvola ale sa zvodne sta macka pohybuj vln telom bokmi zadockom ai. Uvolni sa a uzivaj si. Ked zvladnes toto, uvod, potom su aj ine vyssie levely (no o tom nebudem radsej uz pisat bo ma tu fakt zablokuju :D ).
A nemaj dake blbe predsudky. Uzivaj si lasku milovanie sex. Co vyhovuje vam je len vasa vec. A v milovani plati obzvlast vediet davat no i brat. Experimentujte uzivajte si a inspirujte sa. Trebars aj 50timi odtienmi sivej :D
A vlastne ten uchy ma asi pravdu. Na tvoj problem treba prave uchylou, nie doktorov.
Lila02,,,
Kegelove cviky...
Petra68: pišem len za seba, to je za prvé a za druhé si odpovedala si totalne odveci :D