Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Po tolkych rokoch zmena?

Príspevok v téme: Po tolkych rokoch zmena?
Bukefalos

S kolegynou sa pozname takmer 10r. Sme na tej lepsej strane 30-tky. Vzdy sa mi pacila a tajne o nej snivam.
Posledny asi rok robime spolu na projektoch. Doteraz si ma nejako velmi nevsimala. Sem-tam sme hodili rec o inom ako o praci.
Vynimocne. Na tohtorocnom vecierku (siel som nan po rokoch) sme spolu akoze tancovali a potom sa asi hodinku rozpravali.
Dovolila mi pri tom chytit ju za ruku a drzat. Ani nevadilo, ze su tam kolegovia (hoci sme sedeli na konci stola).
Som plachy a citlivy, extremny introvert, neviem preco som ju vlastne jemne chytil a drzal, co to do mna voslo. Tak som to akosi citil (vypite som nemal). Psychicky ma to vsak vykolajilo, ze sa neviem doteraz spamatat. Zrazu sa dotknut svojej "bohyne",
o ktorej tajne snivam kazdy den a noc, posielam anonymne basne a kvety (mozno vsak tusi, kto jej ich raz poslal). Rozpravala vtedy
hlavne ona. Spytal som sa jej, ci by si sla so mnou sadnut a porozpravala o svojich potulkach po svete. Povedala, ze si pojde
so mnou niekedy pokecat. Rozlucili sme sa v ten vecer tak narychlo, len mi zakyvala. Na druhy den som jej povedal,
ze mi s nou bolo krasne. "Jeeej! To som rada, dakujem", bola jej reakcia. Znova som sa jej spytal, ci si so mnou pojde sadnut.
Cely som sa chvel. Nebola to pre mna len taka fraza. A nemohol som totiz tomu uverit. Povedala: "Jasne, pokecame".
Dohodli sme sa, ze po sviatkoch. No ja som teraz na vazkach. Dlhsiu dobu nema vztah.Ona mi pripada skor chalansky typ,
ma vela kamaratov. Nechce si ma len dat na zoznam priatelov, kolegov davajucich jej na narodky cokoladu a pa? Hodit do zony priatelov?
Ja nemam ziadnych priatelov, toboz zeny. Preco po tolkych rokoch je to inak? To drzanie za ruky mi neda spavat. Inak by som to neriesil.
V praci si vsak stale drzi odstup (to chapem, city bokom), ale vsima si ma mozno o "trolilinku" viac. Uvazujem z toho vycuvat a nechat to plavat. Aby som naozaj neskoncil len ako butlava vrba a robil jej spolocnost, ked sa bude nudit. Dakujem za nazory, rady.

tasty

citujem poslednú vetu:

"Uvazujem z toho vycuvat a nechat to plavat. Aby som naozaj neskoncil len ako butlava vrba"

uvažuješ vycúvať len preto, aby si neostal nakoniec ako bútlavá vŕba, ale vôbec neuvažuješ vycúvať preto, že máš už svoju rodinu, manželku

Buď si totálny retard alebo téma je vymyslená.

adr1a

Pocuj Buke. Ty so svojou povahou ai bud stastny prestastny ze mas vobec zenu a deti a ze nie si uplne sam a izolovany. Neposer zivot zene detom kolegyni sebe. Ukonci to, stopni. Pracu nemen ale tam si rob robotu a o ine sa nestaraj nezaujimaj hlavne nie o tu kolegynu. Ak mas jej fotku kludne sa nad nou ukajaj hon a rob sa ale tam nech to aj konci. Adios

Bukefalos

Nie je to vymyslena tema. Ako pisal prvy prispevok, beriem to prilis vazne. Ano, vykolajilo ma to, kedze nikde nechodim do spolocnosti. Ved preto sem pisem. Verte, ci nie, ale preplakal som odvtedy zopar noci. Ale je este cas z toho ist von a ostat na platonickej urovni. Je to tazke. Moznost je tiez zmenit robotu.

kafe

:D no tým malilinkým detailom si to fakt zabil.
Tiež si myslím, že kočka nemá čo získať a v tomto prípade ste stratový obaja. Akože, byť milenka je nejaká výhra? A to už budeš spokojnejší, ak si z mizerného manželstva odskočíš na hoďku, dve? Takto si predstavuješ fajn život?
Rozvod nie, to by si ty stratil veškeré pohodlie a musel sa viac venovať deťom. Ale ublížiť manželke a deťom áno, aby tebe bolo chvíľku dobre... nie nerozumiem prečo tak sproste rozmýšľaš. Ženatý chlap neni pre slobodnú kočku žiadna dobrá partia. Čo jej akože môžeš ponúknuť? Nič. Ale veď choď do toho, okrem svojho života posereš život okrem rodine aj druhej ženskej (keď je blbá), ale to nevadí, hlavné že ty budeš spokojný. Nie?

vianocna

My ti tu mame radit ako mas podvadzat svoju zenu? Si fakt charakter. O chalanka nie je zaujem a zrazu ho jedna za ruku chyti a je z toho paf. Ty si dobry kreten pocuvaj.

adr1a

Hras sa tu dobre ze nie na panica a potom vyplujes len tak medzi recou ze si zenaty so zavazkami :D a ty sa jej divis ze je aka je voci tebe? Ma rozum a charakter) A co splietas ze ona moze ziskat a ty stratit?! :D akoze co ziska?? Zenateho milenca alebo rozvedeneho so zavazkami. To uz je fakt len zisk :D radsej bud aj dalej do nej platonicky onee a nekaz zivoty sebe jej tvojej zene a vasim detom ai