Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Po tolkych rokoch zmena?

Príspevok v téme: Po tolkych rokoch zmena?
Bukefalos

S kolegynou sa pozname takmer 10r. Sme na tej lepsej strane 30-tky. Vzdy sa mi pacila a tajne o nej snivam.
Posledny asi rok robime spolu na projektoch. Doteraz si ma nejako velmi nevsimala. Sem-tam sme hodili rec o inom ako o praci.
Vynimocne. Na tohtorocnom vecierku (siel som nan po rokoch) sme spolu akoze tancovali a potom sa asi hodinku rozpravali.
Dovolila mi pri tom chytit ju za ruku a drzat. Ani nevadilo, ze su tam kolegovia (hoci sme sedeli na konci stola).
Som plachy a citlivy, extremny introvert, neviem preco som ju vlastne jemne chytil a drzal, co to do mna voslo. Tak som to akosi citil (vypite som nemal). Psychicky ma to vsak vykolajilo, ze sa neviem doteraz spamatat. Zrazu sa dotknut svojej "bohyne",
o ktorej tajne snivam kazdy den a noc, posielam anonymne basne a kvety (mozno vsak tusi, kto jej ich raz poslal). Rozpravala vtedy
hlavne ona. Spytal som sa jej, ci by si sla so mnou sadnut a porozpravala o svojich potulkach po svete. Povedala, ze si pojde
so mnou niekedy pokecat. Rozlucili sme sa v ten vecer tak narychlo, len mi zakyvala. Na druhy den som jej povedal,
ze mi s nou bolo krasne. "Jeeej! To som rada, dakujem", bola jej reakcia. Znova som sa jej spytal, ci si so mnou pojde sadnut.
Cely som sa chvel. Nebola to pre mna len taka fraza. A nemohol som totiz tomu uverit. Povedala: "Jasne, pokecame".
Dohodli sme sa, ze po sviatkoch. No ja som teraz na vazkach. Dlhsiu dobu nema vztah.Ona mi pripada skor chalansky typ,
ma vela kamaratov. Nechce si ma len dat na zoznam priatelov, kolegov davajucich jej na narodky cokoladu a pa? Hodit do zony priatelov?
Ja nemam ziadnych priatelov, toboz zeny. Preco po tolkych rokoch je to inak? To drzanie za ruky mi neda spavat. Inak by som to neriesil.
V praci si vsak stale drzi odstup (to chapem, city bokom), ale vsima si ma mozno o "trolilinku" viac. Uvazujem z toho vycuvat a nechat to plavat. Aby som naozaj neskoncil len ako butlava vrba a robil jej spolocnost, ked sa bude nudit. Dakujem za nazory, rady.

Prezyvka!

Presne z takychto typov si kamaratky robia srandu. Pomotaju im hlavu, oni su hotovi, lebo ich nikto poriadne nechce a hned si robia nadeje :) Nemas ale charakter chlapce :)

AndreaaaA

Napriklad z mojho pohladu. Toto je u nas bezne a nikto za tym nic viac ako kamaratstvo nevidi. A ty si na milion percent robis falosne nadeje. A ako pisali, si asi ozaj hlupy. Ti nevadi balit drugu a planovat s nou nieco, ked mas zenu? Preco si nevyriesis rodinne vztahy a aj nefunguju, preco ich neukoncis?

Mesačný princ

Bukefalos - a ja zase verím medzi priateľstvom medzi mužom a ženou a jasné, že tam musia byť emócie a veľmi silné emócie na oboch stranách, bezhraničná dôvera, spoľahlivosť ale to najskôr nepochopíš. Tí, ktorí zažili tak len tí vedia, že je to možné :)

Svet nie je čiernobiely a ty musíš vedieť aký chceš v živote byť, čo chceš zažiť a kadiaľ povedú tvoje kroky. Ja ti nemôžem písať ostaň s manželkou ak s ňou nie si šťastný ale premysli si najskôr čo ideš spraviť a až potom konaj. Veď karma ti to v druhom živote vráti. To, čo spravíš teraz si ponesieš so sebou.

Nesieš zodpovednosť za city iných ľudí a hlavne za šťastie svojich detí. Tak len toľko.
Možno ten dotyk z jej strany vôbec nič neznamenal a len ty si si to tak vysvetlil. No ak si sa zamiloval do inej, tak to znamená, že si nikdy manželku nemiloval a nerozumiem prečo ste spolu? Čo vás vlastne spája? Miluješ ju? To vieš, že deti vycítia úplne všetko, čo sa vôkol nich deje?

Sprav, ako uznáš za vhodné.

Bukefalos

Tema je skutocna. Netreba ma urazat. Ze je moja vina, ked nemam kamaratov som pocul snad 1000x. Preto sa snazim najst radu na fore. Nerad by som tu rozoberal rodinne vztahy ako som pisal. Zaujima ma nazor, hlavne dam, na situaciu. Som intro, preto ma situacia dostala, ze som na prasky. Prijali by ste pozvanie od zenateho? Drzali by ste sa s nim za ruku? A preco to spravila? Je to sebecka mrcha, sklamana zivotom, ktora sa mi snazi znicit zivot (aj ked sme na to dvaja) alebo, ako tu ktosi naposledy pisal, je to extrovertka a vidi/berie veci inak? Jednoduchsie by bolo odmietnut ma, odstrcit na vecierku. Mozno sa ma nechcela nejako doktnut. Neviem.Ako by mi to ulahcilo zivot! Neverim na kamaratsvo medzi zenami a muzimi. Vzdy jeden ma nejaky citovy vztah?

adr1a

Pocuj namesacny princ. Ty najvernejsi z vernych a ty o com tocis? Vsak nevidis co je tento zac? On moze byt rad ze nezije niekde uplne sam izolovany ale ze ma zenu deti rodinu. Urcite k zene nieco citil ked sa s nou ozenil a maju deti. Ak jeho manzelstvo nefunguje vzdy je to chyba tych dvoch. A ty mu radis neveru rozvod ai? Ked vydrzal 10r platonicky nech vydrzi dalsich 10-20r. Ona sa tiez casom vyda porodi usadi. Ona mi z jeho opisu pride ako extrovert. Ano protiklady sa pritahuju. Ale z dlhodobeho hladiska to bude skor nefungovat ako fungovat (ona vela a rada cestuje, ma vela kontaktov kamaratstiev priatelov, vyhladava spolocnost ai)

Mesačný princ

Ako nič v zlom ale samí moralisti ste sa tu zišli :D Zatiaľ čo v realite si podľa mňa mnohí nie ste istí, ako by ste reagovali. A možno ste sa do podobnej situácie nikdy nedostali.

Nikdy neviete čo má ten človek za vzťah ale súhlasím, že by to mal riešiť najskôr s manželkou. Veď ak si s ňou nerozumie, tak pre deti je to oveľa väčšia trauma ako keby žili oddelene, nemyslíte.

ale to len nahlas uvažujem.....

TomaS77

Trapny slaboch. Je to tvoja vina, ze nemas kamartov a kamaratky. Mas milujucu zenu a deti a ty places nad kolegynou a uvazujes, ze podvedies zenu. Niekto prejavi zaujem a uz si nemozes pomoct. Si velmi slaby chlap. Chudak, co si nevazi co ma. A co ze ta za ruku chytila? Mas hned menit pracu? Nechapem ako moze niekto takto rozmyslat. Zamysli sa nad sebou, stopni to a kasli na nu. Vaz si, ze vobec nejaku zenu mas