agresivne spravanie psa

Príspevok v téme: agresivne spravanie psa
mijai0

ahojte,mam taky mensi problem s nasim havom,poslednu dobu pozorujem ze si viac dovoluje a robi si veci po svojom a trochu je aj agresivny,napriklad on ma pelech v starej pivnici a niekedy z casu nacas ho pustime aj hore do domu a ked tam je tak sa deju divne veci,vobec neposlucha vrci akokeby sa bal ze ho odvedieme zase do tej starej pivnice ..strasne vrci a najezi sa mu srst na chrbte az sa zlakneme ..pripada my to take ze on potrebuje pozornost a ked ju ma tak za kazdu cenu ju nechce stratit a brani sa,neviem co s tym,ale chcela by som aby bol normalny tak ako predtym.

D...a

Mne sa nezda, ze to je rozmaznanostou. Vieme o tom psovi dost malo. Treba vediet, napr. ci byva v tej pivnici sam zatvoreny. Lebo zakladatelka temy pise, ze akoby sa bal, ze ho tam zas odvedieme. Dufam, ze ho tam nezatvaraju.:O Takze nevyzera to na to, ze by bol nejako hyckany.:(

kafe

neni náhodou rozmaznaný? Ovláda základné povely? Pes potrebuje pána, neni to plyšová hračka, ktorá automaticky bude dobrá. Ak si pán psa nevychoval, nevycvičil, zvlčí.

D...a

Je mozne, ze si vyzaduje vasu pritomnost a citi sa opusteny. Ma dost vybehu alebo je cely den vonku? Nezmenilo sa nieco u vas doma? Skus sa mu viac venovat, ked bude dobry, pochval ho a odmen niecim, co ma rad. Ale pozor, za jeho zmenou spravania sa moze skryvat aj choroba. Napr. nespravne fungujuca stitna zlaza.