ahojte,mam taky mensi problem s nasim havom,poslednu dobu pozorujem ze si viac dovoluje a robi si veci po svojom a trochu je aj agresivny,napriklad on ma pelech v starej pivnici a niekedy z casu nacas ho pustime aj hore do domu a ked tam je tak sa deju divne veci,vobec neposlucha vrci akokeby sa bal ze ho odvedieme zase do tej starej pivnice ..strasne vrci a najezi sa mu srst na chrbte az sa zlakneme ..pripada my to take ze on potrebuje pozornost a ked ju ma tak za kazdu cenu ju nechce stratit a brani sa,neviem co s tym,ale chcela by som aby bol normalny tak ako predtym.
agresivne spravanie psa
radsej vovnutri ako na retazi u budy v tej zime..na tych kidajte nie namna..niesom maloleta a s tym to vobec nesuvisi..uz som pisala ze som nieco zmenila a dakujem za to..tak neviem o com vam ide..psik sa ma az moc dobre..len bol isty cas v pivnici a niekedy vonku..a precitajte si to vam nezaskodi diskusiu co som pisala ze chodim s nim a venujem sa mu!nema sa zle..niesom tyran!
Ten pes bud bude vonku alebo v nutri...ste jebnuty? vas zatvorim do pivnice a raz zacas vas pustim do domu jak by vam bolo...tyranie zvierata toto..debilizmus dufam ze nemate deti
to ho mate celedni v pvnici a raz zacas ho pustite dovnutra? co ste degesni?
Aj ja cakam, ako a ci to nejako vyriesili. Preboha, hadam sa len spamätali! Predpokladam, ze zakladatelka temy je maloleta, lebo inac by buchla doma do stola. Moze byt proti aj cela rodina, tyrat zviera by som nikdy nedovolila. A este k tomu ide Silvester, kolki psi sa boja. Chudacik havko, ved to musi byt hrozne, ak je tam este aj na Silvestra zavrety sam a potme.....ach nie, neverim, ze su az taki bezcitni.....
autorka témy sa nejako odmlčala. dúfam, že si rodina uvedomila, že chudáka psíka zatvárať v tme do pivnice sa nepatrí.
Čeknem mail a keď nie, tak sa idem učiť po francúzsky, pre vlastnú potrebu, v živote nebudem nikoho nič učiť, maximálne hru na gitaru, ostatné si nechám pre seba:-)
A ešte Azbuku sa musím naučiť:-) a be ve ge je jo, nejak tak:-)
www.youtube.com
Bon soir.
Napíš, keď chceš, email poznáš. Ak nie, tak sa ti aspoň ospravedlňujem za svoje prostoduché správanie.
Ahoj, Karolínka, ako sa máš? Máš niekoho? Ako si žiješ? Ja tak všelijak.
preboha, ked som si prečítala, že naozaj zatvárate psa v TME do PIVNICE až mi slzy vyhrkli...to čo ste za rodinu ??
Ked smrdi, mozes ho vykupat. Samozrejme v teple, nie vonku a aj potom musi byt cely den v teple. Ak je ta pivnica v dome, kde byvate a nie niekde v humne a ak tam nema zimu, aspon dvere mu nemozes nechat pootvorene? Posledna moznost je buda, ktora by ,mala byt izolovana, vylozena slamou, aby nemrzol. Tak by mal aspon volnost. Neodpovedala si, kde je ta pivnica, je v dome, kde byvate? Je tam teplo?
Je mozne, ze si este maloleta a nemozes sa doma presadit?