Chlap romantik a sex? Muzi,aky mate nazor?

Príspevok v téme: Chlap romantik a sex? Muzi,aky mate nazor?
Laura009

Ahojte
Mam priatela uz skoro rok, lubime sa vsetko je ako ma byt, povahovo je taky citlivejsi nez moji byvaly. Ale zato je velmi starostlivy,romanticky, galantny zaco som vdacna,lebo takeho muza som este nestretla. Je sice pravda,je viac zamilovany jak ja a tu sa dostavam k tomu problemu. Zo zaciatku sme travili pekne chvile pri vinku a tak,cize zo sexom problem nebol. Len postupne co som si vsimla,az velmi je ku mne dobry (co si ja vazim samozrejme), ked sme spolu tak vela sa rozpravame, len mam dojem ze nechce odo mna sex....No ako,uz je to par tyzdnov a okrem pusy objatia nic medzi nami nebolo(nebyvame spolu). Ja som sa snazila mu to nenapadne dat najavo (vyzyvavejsie som sa obliekla a nalicena som stale), a on ako vobec nemal chut na nic, iba mi stale lichoti aka som krasna a sa nevie vynadivat na mna.
Pocujte,ja by som sa s nim o tom porozpravala, mame hlbsi vztah takze to by nebol problem. Ale tak ako mi to pride hlupe! Co mu mam povedat, ze ako mojko preco nemas chut somnou spavat? Nechcem sa ho dotknut, lebo je citlivej povahy.
Ked bol unaveny,s pracr nervozny to chapem, ale ked mu je v pohode co ho to vobec nenapadne?Pritom stale mi cita myslienky,vie co chcem povedat aj ked som ticho.Vari pre mna a vo volnom case chodime na prechadzky,vecere,vylety,wellnes.
Ale co s tym sexom?niesom mnizka zeby som mala mat celibat.
Co mam robit? Poprosim,normalne komenty

adr1a

Ako to je. Nezda sa mi ze to autorka prispevku akceptuje. Uz to ze o tom zalozila prispevok, pise tu o tom, v podstate sa stazuje ze jej to chyba ai svedcia, ze tento stav a jeho chovanie jej zrejme nie prilis vyhovuju. Ona ma moznosti take, ze bud to bude akceptovat a nauci sa s tym zit (bude si to kompenzovat inak ci sama), casom si najde ineho s ktorym bude mat naplnenu aj tuto stranku vztahu intimity ktora jej teraz chyba, alebo s nim sice ostane no najde si mozno casom milenca

Ako to je

Hovori sa tomu aj manzelske povinnosti. Narok na sex ma clovek u svojho manzelskeho partnera. Ked clovek vstupuje do manzelstva, musi brat do uvahy aj to, ze jeho partner ma na toto u neho narok.

Ma vsak zakladatelka temy v tom vztahu aky maju, narok na sex? Keby to jej partner chcel, prejavil by sa. Ked sa neprejavuje, nie je o com debatovat - da sa to len akceptovat. Za debatu by to stalo iba v pripade, ze by ho zakladatelka temy chcela kvoli tomu opustit. V tom pripade by mu to mala vopred oznamit, ako to vnima.

adr1a

Laura. Neviem, je to cele zvlastne. Ono je to skvele aky je. Ale pri mne sa aj ti najvacsi romantici menia na zvierata :-D
Mozno je to o liekoch ktore berie. Mozno ma aj ine zdravotne problemy. Je vycerpany unaveny stres panic ci gay. Moznosti je vela. Tak jasne ze sa mozes uspokojovat aj sama. Ale zas mas znamost a nic?! A to ho zvadzas ai. Vsak ste dospeli. Preco sa s nim normalne neporozpravas? Po roku sa hanbis ci ako? Vsak mu povedz ze po nom tuzis ako len zena moze po muzovi tuzit, ze sa chces s nim laskat milovat, ze tuzis po nom ai

mojedruheja

píšeš : Mam priatela uz skoro rok, lubime sa vsetko je ako ma byt,..
tak potom co riesis?
normalny chlap sa takto nesprava, poradene ti bolo, prebrali sa vsetky moznosti, nikto netvrdí ze je gej moze byt bisexual.
vies nieco o tom ako to funguje v zivote tychto ludi?
pochybujem. podla mna tam je ten problem. mas klapky na ociach to je celé. maj sa pekne, ked prides na to, co je za precitlivelou povahou tvojho priatela, daj nam vediet:D

Mesačný princ

Laura a čo by si od nás chcela, aby sme ti hladkali tvoje ego a súhlasili len s tvojim názorom? Čo ak sa mýliš ty? Nenapadlo ťa to? Možno nie ale aspoň si prečítaj názory jednotlivých prispievateľov a aspoň za každý poďakuj ak už nič iné. Tiež ti nemusel napísať nik. Podľa mňa tu máš dostatok dobrých rád a možno práve to, čo sa ti nepáči ti má byť zrkadlom a práve to by si mala zmeniť.

Píšeš, že si vždy natrafila na takých ,,divných,, partnerov ale tak vrana k vrane sadá si už niekedy počula?
odkiaľ vieš, že aj tento nie je rovnaký ako boli tí predchádzajúci???

Nič v zlom ale ak sa nedokážeš porozprávať s partnerom, tak nie si na vzťah pripravená! Na akýkoľvek a o intímnom pomere nebudem radšej ani písať.

ale tak toto je môj subjektívny názor...kľudne ho pokladaj za negatívny názor 2 ak ti to spraví radosť. Alebo ži v celibáte obsypaná lupienkami ruží a s plným bruchom!

homobude

Hej, podporuj ju v tom, že je to správne, aby sa s citlivým partnerom neporozprávala, ale verila tomu, že ju nadovšetko miluje, ako napísal neznámy človek, a vôbec to neriešila. To jej najviac pomôže. Aj každému vo vzťahu. Nekomunikácia je víťazstvo a pozor na city, aby ste ich nezranili.

blueberryNN

Vybrala si to, co sama chce. A tak je to spravne. Druhi mozu radit, ale kazdy je zodpovedny sam za seba. Forum je tu na to, aby sa ludia radili. A potom si vybrali to, co sami chcu. Ja by som to cele mozno riesila uplne inak, to ale neznamena, ze to musi byt to najlepsie. A ze kvoli ich rozhodnutiu ich mame zd.bat, lebo nerobia to, co my chceme.

homobude

Neznášam hlúpych ľudí, ktorý sa o pre nás úplne neznámom človeku, o ktorom napíšu 3 vety, idú radiť na fórum a nevedia si fungovať vo vlastnom vzťahu bez toho, aby to rozberali s 1000 ďalšími ľuďmi. Je absolútna neschopnosť riešiť banálny problém všade, len nie u seba, a potom si vyberať z pomedzi názorov, že toto sa mi páči, toto bude pravda.