Chlap romantik a sex? Muzi,aky mate nazor?

Príspevok v téme: Chlap romantik a sex? Muzi,aky mate nazor?
Laura009

Ahojte
Mam priatela uz skoro rok, lubime sa vsetko je ako ma byt, povahovo je taky citlivejsi nez moji byvaly. Ale zato je velmi starostlivy,romanticky, galantny zaco som vdacna,lebo takeho muza som este nestretla. Je sice pravda,je viac zamilovany jak ja a tu sa dostavam k tomu problemu. Zo zaciatku sme travili pekne chvile pri vinku a tak,cize zo sexom problem nebol. Len postupne co som si vsimla,az velmi je ku mne dobry (co si ja vazim samozrejme), ked sme spolu tak vela sa rozpravame, len mam dojem ze nechce odo mna sex....No ako,uz je to par tyzdnov a okrem pusy objatia nic medzi nami nebolo(nebyvame spolu). Ja som sa snazila mu to nenapadne dat najavo (vyzyvavejsie som sa obliekla a nalicena som stale), a on ako vobec nemal chut na nic, iba mi stale lichoti aka som krasna a sa nevie vynadivat na mna.
Pocujte,ja by som sa s nim o tom porozpravala, mame hlbsi vztah takze to by nebol problem. Ale tak ako mi to pride hlupe! Co mu mam povedat, ze ako mojko preco nemas chut somnou spavat? Nechcem sa ho dotknut, lebo je citlivej povahy.
Ked bol unaveny,s pracr nervozny to chapem, ale ked mu je v pohode co ho to vobec nenapadne?Pritom stale mi cita myslienky,vie co chcem povedat aj ked som ticho.Vari pre mna a vo volnom case chodime na prechadzky,vecere,vylety,wellnes.
Ale co s tym sexom?niesom mnizka zeby som mala mat celibat.
Co mam robit? Poprosim,normalne komenty

homobude

Poznám takého týpka. S prvou frajerkou bol asi 3 roky a žiaden sex, s druhou bol max. 2 roky a tiež žiaden sex a s treťou je už asi rok a ktovie, to už neviem, ale pochybujem, že by sa to len tak zmenilo. Chodia po výletoch, dostáva darčeky, kytice, fotia sa na sociálne siete, tvária sa dokonalo... aby si to nebola ty :D Možnosti sú také, že je gay a proste bojuje proti tomu tým, že ide do vzťahu, až kým ženu takýto vzťah neomrzí... alebo... je asexuál? Spýtaj sa ho a zisti, kedy sa na niečo také bude cítiť. Aby si potom nebola sklamaná...

Laura009

Co ho mam priviazat o postel? :-D hm no, ked ho nevzrusuje to ked sa kvoli nemu obleciem vyzyvavejsie,alebo proste ked sa bozkavame tak on sa odtiahne potom a chce sa rozpravat.Neviem ci je to velmi v pohode. Pritom 100% viem, ze ma miluje a nehrozi nevera.