Ahojte
Mam priatela uz skoro rok, lubime sa vsetko je ako ma byt, povahovo je taky citlivejsi nez moji byvaly. Ale zato je velmi starostlivy,romanticky, galantny zaco som vdacna,lebo takeho muza som este nestretla. Je sice pravda,je viac zamilovany jak ja a tu sa dostavam k tomu problemu. Zo zaciatku sme travili pekne chvile pri vinku a tak,cize zo sexom problem nebol. Len postupne co som si vsimla,az velmi je ku mne dobry (co si ja vazim samozrejme), ked sme spolu tak vela sa rozpravame, len mam dojem ze nechce odo mna sex....No ako,uz je to par tyzdnov a okrem pusy objatia nic medzi nami nebolo(nebyvame spolu). Ja som sa snazila mu to nenapadne dat najavo (vyzyvavejsie som sa obliekla a nalicena som stale), a on ako vobec nemal chut na nic, iba mi stale lichoti aka som krasna a sa nevie vynadivat na mna.
Pocujte,ja by som sa s nim o tom porozpravala, mame hlbsi vztah takze to by nebol problem. Ale tak ako mi to pride hlupe! Co mu mam povedat, ze ako mojko preco nemas chut somnou spavat? Nechcem sa ho dotknut, lebo je citlivej povahy.
Ked bol unaveny,s pracr nervozny to chapem, ale ked mu je v pohode co ho to vobec nenapadne?Pritom stale mi cita myslienky,vie co chcem povedat aj ked som ticho.Vari pre mna a vo volnom case chodime na prechadzky,vecere,vylety,wellnes.
Ale co s tym sexom?niesom mnizka zeby som mala mat celibat.
Co mam robit? Poprosim,normalne komenty
Chlap romantik a sex? Muzi,aky mate nazor?
To ako muzi nechcu sex s nalicenymi zenami??? :-DDDD
To bude tým, že si nalíčená... ale v podstate máš na výber.
Buď sa na neho vyser, nájdi si násilníka, chrápúňa, ožrana, ktorého budeš mať len na koitus,
Alebo ži ako mníška v celibáte
Nemyslim si zeby nemal na teba chut muzi vacsinou nezostavaju vo vztahoch ak tam nie je pritazlivost pokial sa nejedna o manzelstvo. Bude v tom nieco ine? Nepytala si sa preco uz taku dobu nemate intimny zivot? Aka bola jeho odpoved?
A ako dlho to trva? Ty ako sama seba oznacujes aky typ zeny si..myslim tym..staras sa o seba, si stihla, obzeraju sa za tebou muzi... nie su to prizemne otazky, muzi na to kladu doraz... si aj ty aktivna??? Alebo cakas vsetko od neho?
Paradoxom je to ze si myslim uz ze ho vobec nezrusujem,nepritahujem ked nema vobec na chut somnou.....a pritom neustale mi lichoti,je pozorny a jak som uz povedala taky galantny.
sususu
Ja mam 27, on 31. Predtym absolutne ziaden problem nebol!Bol az priliz vytrvaly,s erekciou ziadny problem praveze naopak. Pracu ma sice narocnu,ale vie sa odreagovat cvicenim,plavanim a tak.
laura takze sex ste mali predtym.... myslela som ze vobec..kolko mate obaja rokov? aku ma pracu? normalne sa na neho vrhni, hladkaj ho v rozkroku a uvidis..nemali ste nejaky problem v sexe s erekciou jeho alebo tak? Mozno preto sa boji aby znovu "nezlyhal"
To je pekné, že sa správa, ako normálny chlap, ale práve na to poukazujem. Aj ten spomínaný sa správa normálne, galatne, ideálne, však aj mal frajerky, akurát s tými prvými dvoma nespával... Nehovorím, že tvoj priateľ je gay, ale ani pri tomto baby vôbec nepochybovali o jeho heterosexuálnej orientácii, lenže ako potom vysvetliť tú jedinú chybičku *no sex*... Musíš sa s ním porozprávať, nejaký dôvod tam bude a ak by bol fér, tak by ti to povedal.
Nie nie nieje gay ani asexual som si ista :-) sprava sa ako normalny chlap, mam kamarata gaya takze myslim ze by som si to hned vsimla :-) Predtym sme v pohode fungovali, sex bol super.Moze to mat suvis s tym, ze s viac vecami sa mi zacal zdoverovat? A prakticky viem o nom vsetko, aj uplne hlboko zakorenene veci co ho hnevali....neviem fakt.