Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Smutna metalistka

Príspevok v téme: Smutna metalistka
Cinnamon0

Zdravim vsetkych :)

Nechcem z tohto robit zoznamku, ani nechcem nejako posobit vtieravo, ale mam potrebu nejak sa rozpisat.

Mam 16, nemam takmer ziadne kamaratky, vacsinou sa len striedmo rozpravam so spoluziakmi, nikdy som nebola vo vztahu, neviem aky to moze byt pocit najst si osobu, ktora by pre vas znamenala vsetko, pojem laska je mi neznamy. Viem ze mam na taketo veci pomerne cas, i ked ine dievcata uz tieto veci doverne poznaju. Ja ale niesom ako ine dievcata, do spolocnosti prilis nechodim, som uzavreta, tichsia, ale tiez zavisi aj od situacie. Som schopna sa (ked mam nato dovod) smiat aj na celu ulicu. Hlavne poslednu dobu sa snazim hlavne byt komunikativnejsia, snazim sa byt otvorena, pristupna ludom, snazim sa posobit milo, nebyt utiahnuta, samotarska.

Ale aj tak mam pocit, ze akosi nemam stastie na ludi. Ked aj stretnem niekoho zaujimaveho, vacsinou ma ignoruje, alebo je zadany, alebo proste medzi nami prebehne kratky ocny kontakt a tym to hasne. Rada by som aj ja stretla, alebo poznala cloveka, ktory by bol mojou oporou, zdielal so mnou zazitky, radosti, i smutok, bol by mojou spriaznenou dusou. Vcera som bola na jednom rockovom koncerte, bola tam hromada parikov, kazdy sa tam drzal za ruku, uzival si koncert, a ja som sa len prizerala, a bezmocne stala. Rada by som aj castejsie chodila na koncerty, ale nemam s kym. Samu ma to nebavi, lebo sa citim smutna a frustrovana, ked vidim vsetkych tych metalistov, ktori su zadani. Jednoducho to vo mne vyvolava zmatok, sklamanie..Niekto si povie, ze co sa niekomu neprihovorim, ale take jednoduche to nie je, a niesom ten typ, co by sa len tak niekomu prihovoril. Preto tuto samotu vyplna len hudba, a to najma rock. Pocuvam hudbu takmer vzdy, ked som stastna, i smutna, ked sa citim blbo..bez hudby by som len tazko zvladala svoje nalady. Pocuvam rock, alternative, grunge, psychedelic rock, progressive rock, rockove balady, thrash metal, new wave, oldies hity, punk, punkrock, vsetko take dalo by sa povedat starsie. :)

Preto, ak by sa niekto s podobnym stylom nasiel, niekto smutny, opusteny, niekto hudobne zalozeny, kludne tu zanechajte prispevok, mozte napisat nieco o sebe + kapely, ktore mate radi. Nepoznam ani jedneho metalistu/rockera muzskeho pohlavia, nemala som zial to stastie. V mojom meste je len velmi malo ludi, ktori pocuvaju tvrdsiu hudbu, ked si tak povsimam ludi, ani jeden cloviecik v kanadach, alebo v metalovom obleceni. Iba na koncertoch sa zidu nejaki fanusikovia, ale po vcerajsku nemam dako ani chut sama chodit na koncerty. Clovek sa citi este viac sam.
Ak sa niekto ozve, budem rada, cela tato tema je tak trochu mimo naplne tohto fora, ale mozno si to niekto precita.

Dakujem :)

vaporwave

moireal - aj mne sa páči ten názov a má to tak bližšie k shoegaze, dreampopu :)

no ja som ich poznala/poznám viacej, mala som aj spolubývajúcich, ale práveže som veľmi z ich strany necítila až také, že by sa im mal niekto prispôsobovať a viem o takých kt aj dosť reflektujú sv. kamošov a ich správanie (napr. tendencie sa opíjať v neskoršom veku, alebo ako všetci radi chodia v rovnošate-tj čiernom..) a väčšinu čo poznám dokáže počúvať aj iné veci, hoci keď boli mladší by sa k tomu iste len tak nepriznali :D
"Typci, co sice pocuvaju metal, no nieje to pre nich zivotny styl sa skor prisposobia" - to podľa mňa vekom urobia viacerí (hlavne kvôli tomu, že nie všetci si môžu nájsť takú super prácu, kde by chodili/vyzerali že patria k tejto subkultúre), ale ten metal pre nich aj tak ostane základňou..

prezyvka055- "Taky black metalista by s typkom co pocuval christian rock asi na pivo nesiel " jeden bývalý spolubývajúci metalhead práveže bežne chodieval v nedeľu do kostola... ty zrejme budeš nejaká okultná verzia metalhead :D (ako mne to príde veľmi zábavné, keď vidím ako niekoho nasiera boh/kresťania)

Laciško

Prvotný príspevok si napísala celkom dobre, ale dosť si protirečíš.

Za prvé - 'TRVE' metalista sa nikdy neoznačí za smutného, ale za nenávidiaceho svet, všetko živé a neživé!!
Buď si nenávidiaca metalistka, alebo počúvaš Linkin Park, Papa Roach, Bullet for My Valentine, Bring Me the Horizon apod, čo je také malé uplakané, učesané, no, ňuňu.

Za druhé - prečítal som si všetky príspevky, našli sa tu fakt hodnotné rady od- prezyvka, moireal, ashley - kým im došli s tebou nervy.
Lebo zakladáš tému - logicky čakáš odpovede, názory. No ty sa zduješ, ako malé decko a začneš sa metať, pun intended.

Za tretie - tvoje vymenované skupiny nie sú zrovna extra-klasa metalová, ale zas to nepochop po svojom, že ti po nich šliapem..
Ale nechápem, ako si mohla vynechať koreň tohto žánru - Black Sabbath, keď sa tak dušuješ za metalistku...

Btw., skús - Tool, A Perfect Circle, Isis (HUDOBNÚ skupinu !), Primus, Serj Tankian, Rage Against the Machine, Opeth, Machine Head, Meshuggah, Faith No More.

Skús si nájsť nejaké fórum, čo ti je blízko k tvojej krvnej skupine, a tam hľadaj.

A pamätaj jednu vec, keď sa budeš naďalej povyšovať a nebrať názory ľudí trocha na zamyslenie, tak ti nezaberú ani antibiotiká, a to je prúser!

Moireal

Fajn ale najlepsi sposob ako nerespektovat cudzie nazory by bolo sa nad nimi nerozculovat, neurazat, nenadavat. A toboz ked sa ani tak netykaju teba a btw. kakas si do ust. Si metaliska a vravis v podstate to co ja, ze metalisti su horenosy. Takze tym padom aj ty si horenos. Uz koncim a so svojim nazorom si radsej sadnem k dobremu jedlu. :))

Cinnamon0

Budem respektovat nazory ludi ktori pre mna nieco znamenaju. Ak by som mala respektovat vsetky nazory a riadit sa nimi, tak potom by som podkopala samu seba a stala by som sa hlupou handrovou babikou, s ktorou moze kazdy manipulovat a do ktorej sa kazdy moze obut. To ze mam 16, neznamena ze som nieco menej, sudit ludi podla veku je uplne chore a obmedzene. Ludia ktori su o par rockov starsi si asi myslia, ze oni su z nejakej starej generacie :D Ja sa ani neurazam, ale pokial sa tu niekto bude vzrusovat kvoli tomu ze napisem Smutna Metalistka, a pocuvam prevazne rockove kapely, tak ako to normalnym clovekom zamava :D Chapem ze ludia radi riesia smeti, ale toto je fakt k smiechu. To ako ludia maju asi fakt vela casu, lebo clovek ktory sa venuje plnohodnotnej cinnosti nema cas taketo bludy riesit. Ale chapem aj takychto ludi. Aj pre takychto ludi svieti slnko. A stale budem nazoru toho, ze 99% metalistov su elitni "frajerkovia" ktori sa naseru pre vsetko.

Moireal

Tu to tak mozno funguje ale v zivote sa budes musiet naucit prijimat aj ine nazory. Nie ich brat za svoje ale ich respektovat. Ozvala som sa, lebo som tiez chcela poradit. Len potom co si sa tu zacala rozculovat, som videla, ze ozaj este sa mas co ucit. A to hlavne prijimat veci s chladnou hlavou. Vyjadrujes sa sice pekne, co ta chvalim a ano, nemusi ta zaujimat cudzi nazor,ale nikto ta sem neprisiel urazat, to si zacala sama. Nenazvala som ta pozerom, ani ti neplujem na metal a co pocuvas, ale fakt sa skus ukludnit. Ked budes takato vztahovacna, neprijemna a urazliva, tak si vela tych kamosov nenajdes.

Cinnamon0

A naco mam prijimat cudzie nazory ked o ne nestojim? Nemysli si ze v dnesnej dobe kazdy sedi za pc a caka na nazor ostatnych. Ani ma nepoznas, ale hlavne ze som pozer, decko a neviem este co vsetko mozne. Napisem ze stojim o serioznych ludi a nie o uchylov, a hned sa tu na mna rozbehne kindergang, cely rad ze moze niekoho urazat. Zatial co vy tu pisete svoje nazory, ja ani neviem ze existujete.. Nie kazdy o vas nazor stoji, ludia niesu zavisli na nazoroch.

Moireal

Ano? Odkial vies ze som decko? Som o par rockov starsia nez ty ale mna ta puberta tak nebolela. Si velmi rozmaznana. Neprijimas cudzsie nazory, len tie svoje. Ked dospejes, snad sa to naucis. :)
A vidis, ozvalo sa ti tu par metalistov-chlapcov, takze tvoja tema splnila ucel. :))

Martin 33

Ahoj ak chceš a máš ešte stále chuť pokecať s niekym ako ja ktorý tak isto rád počúva rock/ metall tak sa mi ozvy na môj mail: kabat1995@azet.sk budem rád ak sa mi ozveš.