Smutna metalistka

Príspevok v téme: Smutna metalistka
Cinnamon0

Zdravim vsetkych :)

Nechcem z tohto robit zoznamku, ani nechcem nejako posobit vtieravo, ale mam potrebu nejak sa rozpisat.

Mam 16, nemam takmer ziadne kamaratky, vacsinou sa len striedmo rozpravam so spoluziakmi, nikdy som nebola vo vztahu, neviem aky to moze byt pocit najst si osobu, ktora by pre vas znamenala vsetko, pojem laska je mi neznamy. Viem ze mam na taketo veci pomerne cas, i ked ine dievcata uz tieto veci doverne poznaju. Ja ale niesom ako ine dievcata, do spolocnosti prilis nechodim, som uzavreta, tichsia, ale tiez zavisi aj od situacie. Som schopna sa (ked mam nato dovod) smiat aj na celu ulicu. Hlavne poslednu dobu sa snazim hlavne byt komunikativnejsia, snazim sa byt otvorena, pristupna ludom, snazim sa posobit milo, nebyt utiahnuta, samotarska.

Ale aj tak mam pocit, ze akosi nemam stastie na ludi. Ked aj stretnem niekoho zaujimaveho, vacsinou ma ignoruje, alebo je zadany, alebo proste medzi nami prebehne kratky ocny kontakt a tym to hasne. Rada by som aj ja stretla, alebo poznala cloveka, ktory by bol mojou oporou, zdielal so mnou zazitky, radosti, i smutok, bol by mojou spriaznenou dusou. Vcera som bola na jednom rockovom koncerte, bola tam hromada parikov, kazdy sa tam drzal za ruku, uzival si koncert, a ja som sa len prizerala, a bezmocne stala. Rada by som aj castejsie chodila na koncerty, ale nemam s kym. Samu ma to nebavi, lebo sa citim smutna a frustrovana, ked vidim vsetkych tych metalistov, ktori su zadani. Jednoducho to vo mne vyvolava zmatok, sklamanie..Niekto si povie, ze co sa niekomu neprihovorim, ale take jednoduche to nie je, a niesom ten typ, co by sa len tak niekomu prihovoril. Preto tuto samotu vyplna len hudba, a to najma rock. Pocuvam hudbu takmer vzdy, ked som stastna, i smutna, ked sa citim blbo..bez hudby by som len tazko zvladala svoje nalady. Pocuvam rock, alternative, grunge, psychedelic rock, progressive rock, rockove balady, thrash metal, new wave, oldies hity, punk, punkrock, vsetko take dalo by sa povedat starsie. :)

Preto, ak by sa niekto s podobnym stylom nasiel, niekto smutny, opusteny, niekto hudobne zalozeny, kludne tu zanechajte prispevok, mozte napisat nieco o sebe + kapely, ktore mate radi. Nepoznam ani jedneho metalistu/rockera muzskeho pohlavia, nemala som zial to stastie. V mojom meste je len velmi malo ludi, ktori pocuvaju tvrdsiu hudbu, ked si tak povsimam ludi, ani jeden cloviecik v kanadach, alebo v metalovom obleceni. Iba na koncertoch sa zidu nejaki fanusikovia, ale po vcerajsku nemam dako ani chut sama chodit na koncerty. Clovek sa citi este viac sam.
Ak sa niekto ozve, budem rada, cela tato tema je tak trochu mimo naplne tohto fora, ale mozno si to niekto precita.

Dakujem :)

Filip TT

lombardo - toto je pre mna zahada, ze ako moze clovek co pise poeziu prejst takym drsnym vyvojovym stadiom, ake si vymenovala? Nie si pritom jediny taky pripad, co poznam...

Smutna metalistka neboj sa - smutok ta raz prejde, ak budes mat rada ludi. ;)

Moireal

Kycera,upokoj sa aj ty. To sa nemoze clovek porozpravat o hudbe, ked uz je tu tema? Toto ani so zakladatelkou nema nic spolocne. Veru si v poslednej dobe agresivna. Peace.

Kýčera

-Mohli by ste už nechať dievča v kľude, neprispievať do témy a nechať si svoje duchaplné komentáre? Ďakujem!
- Škorica, dúfam, že na stránku už nechodíš. Ak predsa, tak Ti prajem, aby si sa rýchlo z tých rád otriasla, vybrala z nich len tie, čo Ťa posunú dopredu a iné si nevšímala! Jedno sa Ti však nedá uprieť napriek tomu, že si mladučká. Nastavila si svoju vlastnú tvár, neskrývala si sa za nikoho a nič... Prajem Ti znieť v Tvojom vnútri len tú hudbu, kt. máš rada a je mi jedno, či si rock nazvala metalom alebo opačne. V mojich očiach si na vysokom rebríčku, aj keď si aj Ty v tejto diskusii spravila chyby, ale kto ich nerobí? Teba však ospravedňuje vek a málo skúsenosti. Nefajčíš, nepiješ, nedroguješ, zaujíma Ťa hudba. Neboj, dievča, aj Ty raz nájdeš to, čo hľadáš...

vaporwave

Cinnamon0 - keď skončíš strednú školu môžeš sa odsťahovať do nejakého väčšieho mesta, kde budeš mať viac takto orientovaných ľudí a podnikov..

Prezyvka055 - keď uvádzaš, že máš teraz priateľku čo počúva aj metal, tak vedel by si nejako zhodnotiť, keď porovnáš aj minulé vzťahy, kde asi zrejme všetky takto orientované neboli, či je tam nejaký kvalitatívny rozdiel, alebo nejaké väčšie porozumenie, keď majú s tebou spoločnú aj túto záľubu?

Prezyvka055

Moireal -> zakladatelka nie je ani zdaleka metalistka, ako som vravel to ze pocuva hudbu kde je gitara a tvari sa smutne z nej nic nerobi.
Jedine co je pravda je to ze nema kamaratov a vlastne ani sa tomu neda divit pri jej vystopovani.

vaporwave -> ja som neveriaci :D mna neberie ani jedna ani druha stranka nabozenstva, lebo to je obycajna fikcia ci satan alebo boh, ci buddha, hara krisna, proste rozpravky pre sprostych ludi co potrebuju mat imaginarnych kamaratov, lebo nevedia problemy riesit racionalne a tak hladaju riesenia v imaginarnych svetoch.
Takze ak to chces takto hodnotit tak ma relativne "nasieraju" vsetky nabozenstva, ale skor len v tom zmysle ze ako moze byt niekto tak hlupy ze tomu veri.
A co sa tyka hudby mam sirsi zaber, hlavne ta klasika z toho metalu, stara skola, rozhodne mi vsak moj zivot nepoziera hudba, teda v zmysle ze nejdem sa z toho zblaznit ani sa podla toho nemusim obliekat. Co je dobre to je dobre to sa musi nechat ale napriklad nemam nejaku nutnost zdielat svoju hudbu s partnerom ak by k tomu doslo aj ked priatelka pocuva metal

mam56

A prečo mi nechceš napísať, však keď sa Ti začnem od teraz venovať, tak si top-super star na isto. Nechceš byť top-mega-super star??? Aj pesničky Ti napíšem. Ja neviem, čo by si chcela ešte od tak starého kára/koko.a (in translation) ako som Ja.
Nie, nedokážeš mi ani napísať, lebo si pyšná!!! Tak, nech si tam, kde si. V riti, bella ragazza. To je Tvoja vec, darling... Ja by som Ťa nechcel isto pretiahnuť, ja deti nepreťahujem, mám svoj charakter. Darauf kannst Du Gift nehmen, meine Liebe.
Sending you kisses, to Your hurt heart...

Moireal

vaporwave, takze predsalen podobne so shoegaze? Ten mam velmi rada, napriklad Lush. Dreampop, tam sa najde tiez nieco pekne. Napriklad nedavno som nasla Dreamkoala.

Ono, ked aj ty pocuvas tak viacej metal, tak mas asi viac kamosov v tejto sfere. Ja som uz pretrhla kontakty s dost ludmi ale je pravda, ze az tolko metalistov som nepoznals. Skor tych co maju radi grunge, stoner, alternative az po blues. Pre mna osobne boli vsak moje dva vztahy dost velkym poucenim. Za prve, nemohla som s nimi zdielat hudbu, co je moja velka vasen a za druhe, naozaj sa mi stalo s nimi to, co som popisala. Ono asi vazne dost zalezi na tom, co ti dvaja pocuvaju. Jeden bol cisto len na metal a druhy az tak nie ale napriklad som zistila ze uz ani tie dlhe vlasy u muzov az tak nemusim, skratka zhnusili sa mi. Ale na zabavu su metalisti ako stvoreni a to v kazdom veku si myslim. :)))
Aj ked na starobu by si uz podaktori mohli tie vlasy ostrihat. :P

lombardo1981

Slayer, Grip Inc., Fantômas, Testament
Sepultura, Pantera, Fear Factory, Anthrax, Cannibal Corpse, Suffocation, Death, Napalm Death, Bathory
Jajaj, lásky mého mládí. :)