Smutna metalistka

Príspevok v téme: Smutna metalistka
Cinnamon0

Zdravim vsetkych :)

Nechcem z tohto robit zoznamku, ani nechcem nejako posobit vtieravo, ale mam potrebu nejak sa rozpisat.

Mam 16, nemam takmer ziadne kamaratky, vacsinou sa len striedmo rozpravam so spoluziakmi, nikdy som nebola vo vztahu, neviem aky to moze byt pocit najst si osobu, ktora by pre vas znamenala vsetko, pojem laska je mi neznamy. Viem ze mam na taketo veci pomerne cas, i ked ine dievcata uz tieto veci doverne poznaju. Ja ale niesom ako ine dievcata, do spolocnosti prilis nechodim, som uzavreta, tichsia, ale tiez zavisi aj od situacie. Som schopna sa (ked mam nato dovod) smiat aj na celu ulicu. Hlavne poslednu dobu sa snazim hlavne byt komunikativnejsia, snazim sa byt otvorena, pristupna ludom, snazim sa posobit milo, nebyt utiahnuta, samotarska.

Ale aj tak mam pocit, ze akosi nemam stastie na ludi. Ked aj stretnem niekoho zaujimaveho, vacsinou ma ignoruje, alebo je zadany, alebo proste medzi nami prebehne kratky ocny kontakt a tym to hasne. Rada by som aj ja stretla, alebo poznala cloveka, ktory by bol mojou oporou, zdielal so mnou zazitky, radosti, i smutok, bol by mojou spriaznenou dusou. Vcera som bola na jednom rockovom koncerte, bola tam hromada parikov, kazdy sa tam drzal za ruku, uzival si koncert, a ja som sa len prizerala, a bezmocne stala. Rada by som aj castejsie chodila na koncerty, ale nemam s kym. Samu ma to nebavi, lebo sa citim smutna a frustrovana, ked vidim vsetkych tych metalistov, ktori su zadani. Jednoducho to vo mne vyvolava zmatok, sklamanie..Niekto si povie, ze co sa niekomu neprihovorim, ale take jednoduche to nie je, a niesom ten typ, co by sa len tak niekomu prihovoril. Preto tuto samotu vyplna len hudba, a to najma rock. Pocuvam hudbu takmer vzdy, ked som stastna, i smutna, ked sa citim blbo..bez hudby by som len tazko zvladala svoje nalady. Pocuvam rock, alternative, grunge, psychedelic rock, progressive rock, rockove balady, thrash metal, new wave, oldies hity, punk, punkrock, vsetko take dalo by sa povedat starsie. :)

Preto, ak by sa niekto s podobnym stylom nasiel, niekto smutny, opusteny, niekto hudobne zalozeny, kludne tu zanechajte prispevok, mozte napisat nieco o sebe + kapely, ktore mate radi. Nepoznam ani jedneho metalistu/rockera muzskeho pohlavia, nemala som zial to stastie. V mojom meste je len velmi malo ludi, ktori pocuvaju tvrdsiu hudbu, ked si tak povsimam ludi, ani jeden cloviecik v kanadach, alebo v metalovom obleceni. Iba na koncertoch sa zidu nejaki fanusikovia, ale po vcerajsku nemam dako ani chut sama chodit na koncerty. Clovek sa citi este viac sam.
Ak sa niekto ozve, budem rada, cela tato tema je tak trochu mimo naplne tohto fora, ale mozno si to niekto precita.

Dakujem :)

Prezyvka055

Cinnamon0 jedina vec ktora je uveritelna je to ze nemas priatelov :D ale kedze si sa tu odprezentovala tak ako si sa odprezentovala tak ani nebolo problem zistit ze preco ich nemas.

Ak si chces najst priatelov tak neplac na fore ale zdvihni zadok a chod na koncert, to je totiz miesto kde sa nadsenci hudby stretavaju, ale rozhodne tam nehovor ze si metalistka :D aspon pre zaciatok.

Rockstar

Ale noooo... Nemusite ju hned sprdnut ze sa oznacila ako metalistka. Je to rockerka jak lusk. Ja tiez pocuvam rozne rockove styly. Ale tiez si vyberam. Avenged Sevenfold, HIM alebo Nine Inch Nails by som asi nepocuval 24/7, ale tiez sa najdu aj tvrdsie kapely. U mna je rozhodujuca hudba a nie to pod aky zaner formalne konkretna pesnicka spada. Hadat sa tu o tom ci je niekto metalista, punker a pod. ked sme vsetci rockeri je uplne zbytocne. Spaja nas hudba.

Cinnamon0: Stand up and shout baby :) Ja mam toho kopu aj Nirvanu, Foo Fighters, Guns N Roses, Def Leppard, a kopu dalsich. Zaciatkom roka som bol na koncerte Lordi, v maji som bol v O2 Arene v Prahe na Def Leppard aj s Meet&Greet a pred par tyzdnami som bol na koncerte Slash feat. Myles Kennedy and the Conspirators. Najlepsi koncert na akom som bol!!!! Myles ma nenormalny hlas a bolo fajn pocut klasiku GNR dobre zahratu Slashom :) A Guns N Roses v Piestanoch na Topfeste 2012 som samozrejme nevynechal. Keby si niekedy bola v BA, rock je tu na kazdom rohu ;) Kasli na hejterov a Keep on rockin baby :) lml

Cinnamon0

Prezyvka055: To ze si obmedzeny uz viem, radsej mi najdi prispevok, kde som pisala zoznam kapiel, ktore pocuvam. Vela stastia

Cinnamon0

Ja uz radsej ani nemam zaujem vobec niekoho hladat, som znechutena z charakterov ludi, a z ich prezentacie a to len na internete. Esteze ich nepoznam v realite, to mam asi fakt stastie.

Metallica mozno mainstreamova je, ale je to vec nazoru, pesnicky ma dobre a to mi staci. Kazdy si iba pysky otrca na tu a hentu kapelu, ale keby ste ich niekde zahliadli, tak by ste z nich boli posrati az za usami. Dobre sa kyda v pohodli domova, v papuckach s cajikom v ruke. Skuste vy nieco dokazat, alebo urobit pre generacie. Ups, vy nato nemate talent. Taketo bryzganie na kapely fakt nemam rada, uplne vam unika zmysel hudby, uplne sracky a smeti tu riesite.

Ja najmudrejsia niesom, ale nebudem tu fakt citat nejake mudre reci metalistov z 80-tych rokov, KTORI VSADE BOLI, VSETKO VIDELI A POCULI, a teraz sa tu idu srat so svojimi nepodstatnymi nazormi. Pochopte, ze ak mate nutnu potrebu sa vyjadrit, tak si piste po stenach, alebo do dennicka, alebo chodte kupovat darceky pre rodinu, ale nepchajte sa vsade tam, kde chcete, ked vase postrehy tu nikoho nezaujimaju :)

Prezyvka055

Zrobi temu ako by pocuvala nejaky slam metal alebo black metal, nazve sa metaliskou, potom napise rockove kapely ktore pozna asi tak 90% populacie ale ze je to prilis special takze ma malo ludi na vyber, chodi vraj na koncerty ale nikto s nou nerozprava

a nakoniec napise ze aj tak 99 metalistou su na nic

ale my sme ratardi .........a ona slniecko :D

whaaat :D

ashley 21

prosimta vsak to bolo myslene viacmenej zo srandy, ako to mozes brat vazne a urazat sa ze ti tu niekto nieco take napise. je to tvoja tema, kludne pokracuj v hladani

Moireal

Je mi smiesne ako sa tu dotajujete a pritom su aj lepsie veci nez vasa metalica. A vyvysovat sa,kto vie viac, je fakt ubohe.
A ty dievca sa upokoj, nehraj sa na najmudrejsiu a ze nikto nepocuva to co ty. Metalica a tie ine veci, co tu zazneli, su tak mainstreamove, ze iste dakoho najdes. :)