Vzťah bez sexu

Príspevok v téme: Vzťah bez sexu
milan569

čaute diskutujúci :) Mám priateľku, s ktorou som takmer rok. Rozumieme si, priťahuje ma, ale keď veďla seba spíme, tak nejako nedáva záujem, že by chcela niečo viac ako len bozkávanie, hladkanie, či petting. Aj keď sa o to pokúšam, vidím na nej, že toto nie,

Ako by ste brali vzťah, v kt. by nebol sex? Dá sa to prekonať? Ja sa snažím, ale už dlho asi nevydržím :P

Cariboo

suhlasim s reakciou sewie,

je od nej minimalne divne, ze ti neodpovedala. zalezi ale aj ako si sa jej pytal, mozno to skor pocitovala ako naliehanie. netusim. na tvojom mieste sa jej opytam znovu ako si to dalej predstavuje az dokym ti neda dostatocnu odpoved

milan569

sewie

Tak ten začiatok trval 7 mesiacov (počas toho sme sa stretávali raz až 2 krat do mesiaca). K tomu mi povedala, že ona nechápe prečo by s niekým mala spávať, keď je vo vzťahu. A ak nie som spokojný, tak si mám nájsť inú partnerku čo mi to dá aj bez ..prosenia".

sewie

milan, stretavat sa na zaciatku 1-2 krat do tyzdna je ok...teda podla toho ako dlho trval ten zaciatok:D...

inak je od nej hlupe a sebecke ze sa nemieni na tuto temu bavit...myslim si ze si cakal dost dlho na to aby ti dala realnu odpoved...ved ju netlacis do sexu, ale chces vediet o co ide...je len a len fer aby ti dala odpoved co mozes ocakavat...jej reakcia bola prehnana...snad si to uvedomi

milan569

kkkkkkk

Tak v tom, musím ju ubrániť. Všetko si vždy platí sama za seba. Keď sme aj išli spoločne na plaváreň, zaplatila dokonca ona za mňa. A keĎ ju raz niekam pozvem, tak na ďalší deň ona mňa. Minule sme boli spolu na večeri, tiež si za seba sama zaplatila. Čo sa týka peňazí, veľmi som do nej nedal, skôr by som povedal, že ona na mňa viac dávala. A ani veľa času spolu netrávime. Musím s aprizna, že som na začiatku nášho vzťahu urobil jednu blbosť - veľmi málo sme sa stretávali (asi raz-2krát do týždňa a dalo sa oveľa viac). Riešila to so mnou, že ona by rada chcela častejšie, ale ja som povedal, že to je dosť. A teraz je celý týždeň na výške, vidíme sa v piatoka n iekedy v sobotu, čo by som ja už chcel viac, ale ona už má povinnosti.

Asi som ja urobil na začiatku chybu a ona už nemá chuť posunúť ten vzťah ďalej, lebo uznávam, že ona sa veľmi snažila utužiť náš vzťah...

kkkkkkk

Rok s ňou randíš a že ju chceš len na sex:)To nevidí, že si na ňu utratil kopec peňazí, stratil more času atď. Dnes je chorá doba plná extrémov.

Každý ti tu povie vydrž, vydrž, ale za pár rokov prejde zamilovanosť, to najkrajšie obdobie, možno potom už na ňu nebudeš mať žiadnu chuť. Niektorých mužov takéto neustále odmietanie po čase úplne znechutí, žena v ich očiach stratí príťažlivosť. Je tu veľké riziko, že z toho nebude nič.

Ale ak je pre teba naozaj tá pravá, tá do života, tak dá sa to vydržať, ale veľa pekných vecí by sa musela zrieknuť aj ona, potom by to bolo pre teba ľahšie.

milan569

kkkkkkk

Je panna (aspoň tak mi povedala, že s nikým nespala), ale, ak by mi to nepovedala, nemyslel by som si to, lebo nemala nijaké zábrany sa predo mnou vyzliecť.

milan569

Ja mám 26 a ona 21.

Pýtal som sa jej na to, že sa k tejto téme nechce vyjadrovať a dodala, že, keĎ ju chcem na sex, nech si nájdem inú. Teda nečakal som takúto odpoveď a k tomu dodala niečo podobné ako napísala sewie. Študuje na VŠ a rada by ju dokončila bez materstva. Úprimne, nevedel som na to reagovať...Takáto odpoveď ma zaskočila.

kkkkkkk

Panna už dávno nie je, že? Ženy sú raz také, niekomu dá prvý krát na diske a druhého bude ťahať za nos. Ženy majú úplne iné potreby, samozrejme očakávajú, že tie ich potreby budú v plnej miere naplnené a tých pár tvojich potrieb nevidia.

Ak to vidíš na spoločný život, tak sa jej rovno spýtaj ako to ona vidí, ak tak ako doteraz, tak sa rovno rozíď, si na tom vzťahu ťažko stratový.

A ak áno, po svadbe to bude iné, tak aj ty jej teraz obmedz plnenie jej potrieb s tým, že budú naplnené až svadbe. Ja osobne by som určite pri nej nespal, až po svadbe, obmedzil spoločne trávený čas a tak ďalej.

sewie

zaujimave ze takmer po roku sa nevies na to normalne opytat...ved treba vediet kto ma ake ocakavania a ci sa k sebe v tejto oblasti hodite

kafe

kamaráde, a ty si pripravený starať sa o decko, prípadne aspoň platiť kočke na dieťa 200-300 evríkov mesačne? Lebo ak nie, tak babenke blahoželám, že je jedna z mála, čo má mozog! Nesexovať je jednoducho 100%-ná antikoncepcia. Môžete spolu masturbovať, zlepšovať sa v oráli, ale keď kočka nechce mať každomesačné stresy, či neni tehotná, tak urobila naozaj najlepšie rozhodnutie. Počkať so sexom dovtedy, kým prípadné tehotenstvo nebude obrovská katastrofa.