Vzťah bez sexu

Príspevok v téme: Vzťah bez sexu
milan569

čaute diskutujúci :) Mám priateľku, s ktorou som takmer rok. Rozumieme si, priťahuje ma, ale keď veďla seba spíme, tak nejako nedáva záujem, že by chcela niečo viac ako len bozkávanie, hladkanie, či petting. Aj keď sa o to pokúšam, vidím na nej, že toto nie,

Ako by ste brali vzťah, v kt. by nebol sex? Dá sa to prekonať? Ja sa snažím, ale už dlho asi nevydržím :P

Slobodna

Take su zeny, pritahuje a vzrusuje ich vernost. Daj pocitit zene, ze je jedina a vynimocna a ona ti da vsetko, co ma.

milan569

Tak, vyvsvetlila mi to. Vraj ju už tak nepriťahujem fyzicky ako na začiatku :( Očakávala od toho vzťahu niečo úplne iné. Sklamalo ju, že som sa počas nášho chodenia, stretával s bývalou a keĎ ma poprosila, aby som s ňou zrušil kontakt a vymazal všetky fotky s ňou na Fb (lebo ju to zraňovalo), neurobil som tak (nezrušil som kontakt s ňou a nevymazl som všetky fotky). K tomu dodala, že nevie či je teraz zamilovaná, keďže to nevie ani byť, keĎ spolu častzo nie sme. KeĎ aj sme, tak max. hodinu. A už nechce pokračovať vo ,,vzťahu", ktorý ani vzťah pre ňu nebol a že sa mám poďakovať jeho bývalej, ktorá ma posrala do zadku.

Bohužiaľ tieto dôvody boli reálne :(

Prezyvka055

tiez mam predtuchu ze ta chut do sexu zo dna na den nanarastie a vekom sa bude skor znizovat :D aj ked je pravda ze v momentalne stadiu to horsie uz byt nemoze.

mimochodom je asi 1500 moznosti antikoncepcie a nevravim teraz o tabletkach....

sewie

dufam ze si chcel povedat ze pocas 7 mesiacov ste sa stretavali 1-2 krat do tyzdna:P...no to tiez nie je vela...ale kazdemu vztahu vyhovuje cosi ine...

jej reakcie su hlupe a detinske...ze nechape preco by ked je vo vztahu mala s niekym spavat je divne....netvrdim ze musi-to nie...ale musi predsa vediet ze su aj vztahy kde je to bezne a bolo treba uz davno si ujasnit kto ma ake ocakavanie...tymi jej recickami ze nech si najdes inu ta bud testuje alebo manipuluje...ocividne sa do sexu nehrnie ale bolo by mile ci mieni cakat az do svadby, alebo este par mesiacov lebo nie je pripravena, alebo proste sex nechce...ak je asexualka bolo by fajn to povedat...

prezyyyvka

Neráta s tebou do budúcnosti, možno ma na intráku vyhliadnutého niekoho iného alebo ktovie. Však ak niekoho ľúbim a som s ním rok, tak to chcem posunúť ďalej a jediný dôvod je, že by som to tak necítila. Odpoveď, akú ti poskytla, je sebecká. Kým ti nedôveruje natoľko, aby ti normálne upresnila dôvody, prečo a kedy chce teoreticky mať s tebou sex, tak tam niečo nie je ok. Sex neznamená automaticky tehotenstvo, takže to je blbá výhovorka. Problém bude inde. Inak môžeš rátať s tým, že sa s ňou vyspíš, keď skončí výšku alebo bude mať stálu prácu alebo čo, a rozprávať sa s ňou budeš môcť priamo asi nikdy takýmto tempom... Inak ja som sa so snúbencom rozprávala o sexe už hádam druhý týždeň potom, čo sme sa spoznali, a to sme sa bavili o tom, že chcem postupovať pomaly, ale rok to rozhodne netrvalo, dokonca ani pol roka.

Slobodna

Ked ma clovek niekoho rad, tak ho aj fyzicky pritahuje. Spat len tak vedla seba je ... Tvoja reakcia je spravna, jej zvlastna. Zial existuju zeny, ktore svojich partnerov odmietaju z roznych dovodov. Niektore su pochopitelne, ako choroba, ci strach, no niektore su odsudenia hodne, ako manipulacia a prevaha nad muzom, kde sex sa stava nastrojom. Smutne je, ze partnerske problemy sa volaju preto partnerske, lebo vznikaju medzi partnermi a presne tam by sa mali aj riesit. Neviem, co je toto za dobu, ze sa hned s kazdym problemom bezi na internet a zdoveruje sa so svojimi intimnymi vecami verejne a s cudzimi. Dalo by sa na to pozerat aj ako na ohovaranie partnera. Potom su tu odbornici, ktori mozu s problemom pomoct. Na Slovensku sa ale takmer kazdy pasuje za odbornika na slovo aj bez studia a ziskania odbornosti. Potom to tak aj vyzera a vztahy koncia tak, ako koncia.

kkkkkkk

Stretávať sa 1 až 2 krát do mesiaca je málo, asi je to máte na diaľku, ale aj tak. Ak máte normálny vzťah, tak by ste sa mali vedieť porozprávať na akúkoľvek tému. Milovanie patrí medzi základ úspešného vzťahu, ale aj manželstva. Bez toho to nejde a už vôbec nie sa o to doprosovať. Je veriaca? Ak áno, tak by nebol ani petting a maznanie, ale mohol by si sa tešiť, že v manželstve to bude normálne.

Skús sa na túto tému s ňou naozaj vážne porozprávať, prečo ťa odmieta, ale zas tlačiť na ňu nemusíš. A uvidíš, či bude jej vysvetlenie dostatočné.