Vzťah bez sexu

Príspevok v téme: Vzťah bez sexu
milan569

čaute diskutujúci :) Mám priateľku, s ktorou som takmer rok. Rozumieme si, priťahuje ma, ale keď veďla seba spíme, tak nejako nedáva záujem, že by chcela niečo viac ako len bozkávanie, hladkanie, či petting. Aj keď sa o to pokúšam, vidím na nej, že toto nie,

Ako by ste brali vzťah, v kt. by nebol sex? Dá sa to prekonať? Ja sa snažím, ale už dlho asi nevydržím :P

diana9868

Tiez by sa mi zhnusil muz, ktory by ma podviedol. Je jedno z akeho dovodu. Ako pise slobodna, si s nou zo zleho dovodu. Nechaj ju, nech si najde niekoho lepsieho. Sam si musis uvedomit, ze si dost svina

milan569

Slobodna

Bývalá má tiež podviedla iba kvôli sexu, vraj chcela vyskúšať iného, ja som bol jej prvý, boli sme spolu 5 rokov. A aj tak už som si všimol na fb, že s niekým chodí. My sme sa už nestretávali niečo vyše mesiaca a teraz si našla iného.

Ostal som sám, tak mi treba. Ale pôjdem sa aspoň ospravedlniť.

Slobodna

Nemyslim. Ja by som ta uz nechcela, jednoducho by som to nedokazala, proste by si sa mi zhnusil po dusevnej aj fyzickej stranke.

Ty ju mas rad aj tak z nespravnych dovodov.

Existuju totiz 3 druhy lasky

1. Milujem ta ak (budes robit to a hento)

2. Milujem ta pretoze (si pekna, si bohaty)

3. Milujem ta a bodka

Nechaj ju tak. Zasluzi si niekoho lepsieho. Keby si ju ziskal, bol by si rovnaky.

Nuz a ty si nebol citlivy, ked ta byvala podvadzala? Preco si to vtedy tiez nebral v pohodicke, ved o nic neslo, len o sex? Dvojaky meter mas na seba a na inych.

milan569

Slobodna, teraz si mi riadne naložila.

Ja som nečakal, že bude až taká citlivka, dotknú sa jej nejaké blbé fotky na Fb, ale niektoré som zmazal. Ja ju mám stále rád, Okrem toho, že bola dobrá, bola aj veľmi pekná, proste kočka. Každý mi ju chválil, keď som s ńou nieka vol v spoločnosti a mne to zvyšovalo ego, že som ju zbalil. Bývalá, s kt. som spával taká príťažlivá pre mňa nebola, ale važne len z čisto sexuálneho hľadiska som ju chcel.

Neviem, baby, dalo by sa to ešte nejako napraviť?

Slobodna

Nemyslim, ze ti treba nadavat, potrestal si sa sam dostatocne. Nevedel si si vazit dobre dievca, vydrzat, ked s tebou hned nespala, co bol mimochodom znak toho, ze je dobra a stala za to, radsej si si zvolil tu, ktora roztiahne nohy na pockanie a jazdemu, nie iba tebe. Taka, co je dobra, len na sex, no nie na vztah. V prvom rade si si mal ujasnit, co chces, ci sex, ci vztah a nie chciet oboje. Jednu mat na sex a druhu na vztah, pretoze take obvykle konci, ako u teba, ze stratis vsetko, oboje.

Ty sa obhajujes, ze si s nou spaval, lebo si sex nemal pri partnerke, ono to, ale bolo naopak. Sex s partnerkou si nemal, lebo si spaval s byvalou a to dokonca aj po tom, co ti ona davala dost sanci, aby si to zmenil a PROSILA ta, aby si s tym prestal. Robil si to napriek jej prosbam, napriek tomu, ze jej to ublizovalo. Nezasluzis si dobre dievca, len hentaku, co ta bude podvadzat kade - tade, lebo si taky isty.

David Haselhoff v jednom rozhovore odpovedal na otazku, preco so svojou zenou ma stastny vztah uz 15 rokov, ze jeho zena vedla neho spavala rok bez toho, aby doslo k sexu. To pre tych, ktori si myslia, ze ak nedostanu hned, co chcu, nema to zmysel a nie je to ok. Na jednej strane totiz si to dobre treba zasluzit, treba preukazat silu, ze ak v zivote nastane taka moznost, nerozidu sa len kvoli sexu. Sex je totiz len jedno spojivko partnerstva, nie jedine. Treba vediet spolu aj komunikovat, smiat sa spolu, vediet sa podrzat, zdolat prekazky. To vsak dokazu iba dusevne vyzreti ludia.

diana9868

Terajsia ta prosila o zmazanie fotiek a podobne. Preco si to neurobil? Jasne si jej dal najavo, ze to pre teba este nieco ocividne znamena a neverila ti

diana9868

To ma byt akoze ospravedlnenie? Ze tam neboli city? A ked ta byvalka podviedla? :) to ti vadilo aj keby v tom neboli city a len cisty sex?

milan569

Sex s bývalou bol vždy super a nne to chýbalo v novom vzťahu..a bývalá s tým problém nemala a keď som videl, že u terajšej nepochodím, tak som volil túto cestu..ale vážne bolo to čisto len o sexe, žiadne city som tam nedával :(

xyz1

este mimochodom,,,necitala som tie prispevky pod mojim prvym komentarom a hned som to uhadla, ze si s byvalou aj chrapal