Vzťah bez sexu

Príspevok v téme: Vzťah bez sexu
milan569

čaute diskutujúci :) Mám priateľku, s ktorou som takmer rok. Rozumieme si, priťahuje ma, ale keď veďla seba spíme, tak nejako nedáva záujem, že by chcela niečo viac ako len bozkávanie, hladkanie, či petting. Aj keď sa o to pokúšam, vidím na nej, že toto nie,

Ako by ste brali vzťah, v kt. by nebol sex? Dá sa to prekonať? Ja sa snažím, ale už dlho asi nevydržím :P

diana9868

Je dobre dievca ale fotiek a kravin si sa nevzdal a este si aj spal s byvalkou. Keby si ju vymazal po rozchode, ta nova by vas vztah brala inak. Ako s tebou mala spat, ked v tebe nemala istotu? A este sa tu stazujes. Tak ti treba

milan569

áno, ľutujem to :( Ale s bývalou to bolo len čisto os exe, čo mi nová partnerka nedala, to len preto, city tam neboli...

xyz1

zena to VZDY vycíti .. teda,,ak to nieje nejaka trubka... a ty,,,si hajzel, ak si paktoval s byvalou popri vztahu s uz novou partnerkou.

fakt ako,, nenavidim takychto hajzlov vychcanych a vypocitavych...zevraj prisiel som o obe...ty kkt !!!!

sewie

milan, ty si dobry trulo! potom sa divis ze ti neveri a nechce s tebou spat...ano ona to vedela, vycitila...tam mas odpoved

adr1a

No chlapce, cil si to posral)) to si mal hned ze si s ex aj spaval. Zeny maju na toto ultra extra radare, 6ty zmysel, silneho tusaka ked ide o nieco taketo ako je nevera