Burntout, keďže si môj príspevok vonkoncom nepochopil, tak Ti to vysvetlím. Ja a aj Anjelik* sme Ťa objavili v téme "Samovražda", preto sme Ti opäť napísali. Prečo? Lebo nám na Tebe záleží! A k tomu, aby som Ti zabránila v takom konaní, som napísala to, čo som napísala. Vôbec som sa na Tebe neventilovala! Za tým, čo som Ti napísala, si stojím, nič neberiem späť, nič neľutujem, dokážem s tým žiť! Nenárokujem si to právo, že akurát môj príspevok zmenil Tvoje rozhodnutie, to teda nie! A aby som dosiahla to, aby si tu s nami BOL, MILOVAL a ŽIL, vytasila by som na Teba zbrane aj toho najťažšieho kalibru, to mi ver! Keďže som na Teba naďabila, nedokážem ľahostajne prejsť okolo. Prečo som to spravila? Aby som dokázala ŽIŤ SAMA SO SEBOU a nevyčítala si, že som mohla, mala...a nespravila! S takouto témou sa nežartuje, to je vážna vec! Ak si sa tam pridal, znamená to, že je to výkrik do tmy! Viem, že ten, kto o tom hovorí, nemusí to aj nutne spraviť, ale čo AK ÁNO? Preto som Ti napísala tú hospitalizáciu, bo od myšlienok k činom vedie zradná cestička. Vytočilo ma, nahnevalo,... že admin necháva túto tému, príspevky navádzajúce k poškodzovaniu zdravia, niektoré hraničiace s Trestným zákonom,... ale ak niekto napíše svoj názor, či povie, že dačo je fejk, tak ho maže, dáva upozornenia, hoci týmto nik nikomu neublíži ani na tele, ani na psychike. Toto je najťažšia kategória z daných tém, každý Ti tu dáva kúsok zo seba, odovzdáva svoju energiu...Len treba daných ľudí a tú energiu rozlíšiť...Máš tu kopec príspevkoch od ľudí, kt. Ťa CHÁPU/aj keď to nenapísali/, kt. prežili to isté, napísali ako to zvládli oni sami, že sa to dá, išli so svojou kožou na trh, dali návod, vložili čas, energiu a kus srdca svojho, kt. tiež nie si ľahostajný. Hodili Ti lano, aby si sa po ňom vyšplhal hore!!! No a potom sú príspevky, kt. Ťa hodia späť do toho bahna, presne do toho istého, v kt. tá konkrétna osoba je. Tak maria dobré úmysly iných dobrých ľudí, ničia ich prácu a ukradnú to, čo patrilo len Tebe. Nik z nás nevie ako sa cíti iný človek, hoci má tú istú diagnózu,...Existujú však ľudia, kt. VEDIA, DOKÁŽU a SPOZNAJÚ iného lepšie ako on sám seba!!! Je mi jasné, že si spravíš po svojom, v konečnom dôsledku je to TVOJ ŽIVOT!