Adipex vs Sibutramin

Príspevok v téme: Adipex vs Sibutramin
pat225

Baby, kt ste uzivali to ci to, prosim o info neziaduce ucinky a efektivita, plus kto vie kde zohnat. Neviem sa rozhodnut kt z tychto dvoch variant. Precitala som zopar diskusii, kt sa ale zvhrli na same hadky a ako rady nejest a cvicit a pod..

Poprosim teda kto s tym skusenost nema, resp je proti liekom na chudnutie, vyhlasujem MIER a nic nekomentujte a precitajte si nieco ine :) chcem dat dole par kil a potrebujem nejaky starter :)

Pracujem vacsinou 9-20,00, pridem domov a som rada ze som vobec rada, pustim pracku, mycku a pokecam s muzom aky mal den, vikendy sportujem, nejem mc donald a podobne blbosti, ale davam si obedy/vecere a sorry ale skusala som ist cestou salatiky - po mesiaci som nic zelene a cervene nemohla uz ani vidiet, tak som skusala pridat aj masko ale nepomohlo. uz som v minulosti brala lipoxal a pekne som dala dole a ziaden jojoefekt nebol (naucil ma kontrolovat sa, nepotrebovala som jest take porcie a prezierat sa). teraz som po operacii a nasledne vaznom uraze a proste ked clovek nemoze prv 4 mes cvicit potom zas dalsie 2 mes a len vacsinou polihuje, naberie, ak nema predispoziciu zjem co vidim a stale mam velkost S. Vela veci uz zo satnika nezapnem a preto chcem skusit nieco nove, nastartovat sa, citit sa fajn, lebo uvidim rozdiel po tyzdnoch a nie mesiacoch a pritom si dat na obed normalne ryzu a maso a nemat kysly ksicht pri salatiku so zalievkou :) zaujalo ma nejakych par prispevkov ohladne adipexu, ze stacilo iba zopar tabletiek a clovek sa nastartoval, lebo lipoxal trebalo brat dlhsie. dakujeeeem

Jurajkojedna

ahojte babi, citam ze sa vsetky snazite zazracne shudnut s adipexom.
adipex ako taky je fajn a da sa schudnut ale nesie vela zdravotnych rizik.. ja osobne som aj preto donho nesiel ale nasiel som ADI-PEX a na stránke som sa dočítal že je to spalovac tuku novej generacie tak som ho skusil a vyzera ze funguje.. mensia uprava stravi a uz dole 7kil a hlavne neskodi a kupil som ho na stranke adi-pex.sk
maju dve varianty ja som skusil tu slabsiu
a vela stastia s chudnutim ale neuzivajte hluposti !

AdipexNoMore

z adipexu som skoro zomrela, ale to vážne teraz :-( pred pár rokmi som si ho zohnala a tak mi búšilo srdce, že som ho takmer hneď aj vysadila...brala som ho len 5 dní - t.j. 5 tabliet a ostala som chorá na srdce a teraz som sledovaná u kardiológa s nepravidelným tepom, tachykardiou a priznala som sa mu že som brala Adipex, on len zalomil rukami a povedal že nie som prvá ani druhá čo k nemu chodí kvôli Adipexu...a tiež som tých 5 nocí vôbec nespala...takže baby, pozor!!! ale ak chcete byť radšej chudé alebo vychudnuté a zároveň doživotne choré na srdce alebo v horšom prípade "otrčiť kopytá", nech sa páči...ja som sa poučila, žiaľ na vlastnej koži...

Tina24-11

Dobry den,ja som adipex brala minuly rok 1mesiac a po mesacnej pauze dalsi mesiac kedze po tehotenstve mi ostalo asi 30kg navyse.Schudla som z 88kg na 57kg.Nemala som ziadne vedlajsie ucinky,spala som normalne akurat som pila viac vody.A vahu mam aj po roku rovnaku 56-57kg u mna ziadny jojo efekt.Akurat som vylucila pecivo,chlieb tak pomohlo aj to.Dufam,ze som pomohla

princeznaarabela

Adipex som brala pred niekoľkými rokmi, no dodnes si pamätám jeho nežiadúce účinky. Je pravda, že som potrebovala schudnúť len cca 5 kg, čiže možno bola na mňa dávka len prisilná, ale všetky nežiadúce účinky, ktoré sa spomínajú, sa žiaľ v mojom prípade vyskytli. Úplne najviac ma trápili bolesti hlavy, sucho v ústach, zápcha,problémy so spánkom a určite podráždenosť a nervozita. Čo bolo síce pochopiteľné, keďže som takmer nespala. Zaspať bolo veru umenie.Vysadila som ho asi po dvoch týždňoch, schudla asi 1,5 kg, no určite by som sa k tomu už nikdy nevrátila.

hmh52

ja beriem fenterminum resinantum ten je dostat adipex uz stiahli :( 30tabliet 30 eur je tam rovnaka ucinna latka ako adipex... tiez nemam taku pevnu volu a potrebovala som pomoc tychto tabletiek.... ja som ich brala len koli tomu aby som vecer nevyjedla cely byt lebo to bol moj obrovsky zlozvyk ucel splnilo neprejedam sa :)

munz

no Simka123, keby si ho osobne nepredávala, tak by si ho asi tak nechválila, takže by si asi mali na Teba posvietiť, kedže je zakázaný, tak to čo robíš je nezákonné, však?

Liposka

Ahoj ja som brala už dávnejšie adipex ale ani si nepamätám aby to malo.na mňa nejaký vplyv, efekt skoro žiadny, možno som len natrafila na "zlého" predajcu... No nedávno som vyskúšala Lipo 6 Black alebo tak sa to nejak tuším volá, no mala som presne také stavy ako opisuje M8, bola som ako na piku, a prvé dni mi bolo skoro až na zblaznenie. Tie tablety obsahujú dosť kofeínu, čo má pri predávkovaní tiež taký účinok. Zas som po nich aj dosť curala a kakala, no trvalo to len zopár dní a potom akoby účinok tabliet zoslabol. Akurat mi po zobrati trošku zabusilo srdce ale skôr som mala pocit že to má opačný efekt, bola som viac unavená ako inokedy..