Baby, kt ste uzivali to ci to, prosim o info neziaduce ucinky a efektivita, plus kto vie kde zohnat. Neviem sa rozhodnut kt z tychto dvoch variant. Precitala som zopar diskusii, kt sa ale zvhrli na same hadky a ako rady nejest a cvicit a pod..
Poprosim teda kto s tym skusenost nema, resp je proti liekom na chudnutie, vyhlasujem MIER a nic nekomentujte a precitajte si nieco ine :) chcem dat dole par kil a potrebujem nejaky starter :)
Pracujem vacsinou 9-20,00, pridem domov a som rada ze som vobec rada, pustim pracku, mycku a pokecam s muzom aky mal den, vikendy sportujem, nejem mc donald a podobne blbosti, ale davam si obedy/vecere a sorry ale skusala som ist cestou salatiky - po mesiaci som nic zelene a cervene nemohla uz ani vidiet, tak som skusala pridat aj masko ale nepomohlo. uz som v minulosti brala lipoxal a pekne som dala dole a ziaden jojoefekt nebol (naucil ma kontrolovat sa, nepotrebovala som jest take porcie a prezierat sa). teraz som po operacii a nasledne vaznom uraze a proste ked clovek nemoze prv 4 mes cvicit potom zas dalsie 2 mes a len vacsinou polihuje, naberie, ak nema predispoziciu zjem co vidim a stale mam velkost S. Vela veci uz zo satnika nezapnem a preto chcem skusit nieco nove, nastartovat sa, citit sa fajn, lebo uvidim rozdiel po tyzdnoch a nie mesiacoch a pritom si dat na obed normalne ryzu a maso a nemat kysly ksicht pri salatiku so zalievkou :) zaujalo ma nejakych par prispevkov ohladne adipexu, ze stacilo iba zopar tabletiek a clovek sa nastartoval, lebo lipoxal trebalo brat dlhsie. dakujeeeem