Ahojte, chces sa spýtať aké granule obľubujú vaši miláčikovia. Moj je totiž dosť prieberčivý. Ktorú značku považujete za kvalitnú, prípadne s ktorou máte zlé skúsenosti, Ďakujem
Kvalitné granule
tam maju aj granule? a nevies ich prirovnat s nejakymi?
Naposledy som kupovala v DMke a nasmu hafanovi sa lubia, ani nie su nejake drahe, cize za mna super.
a to zistis ako? to asi v zlozeni vsetko napisane nebude, ci?
no len niekedy vies vychytat aj fajne akcie na take drahsie krmivo, ono vacsinou pri tych drahsich ide vlastne o to ze tam nenajdes ecka ci farbiva ako napriklad v tych co kupis v klasickom obchode.
Ja by som sa asi pozerala po zložení, ale zas keď sú tie kadejaké značky také drahé tak ešte aby nezaručovali aj kvalitu to by už čo bolo :D
a zalezi takto aj na znacke alebo fakt len to zlozenie staci pozerat, aby bolo kvalitne?
no ja si myslim ze pes by mal zrat iba granule pre neho urcene. v tom su predsa vsetky ziviny aj zelenina.
povodny majitelia by ti mali zarucit ze kym sa steniatko k tebe dostane tak aby vedelo uz same papat granulky, ved co by si ho mliekom krmila?
All dogs are different with their taste. Best to try different brands.
[url=www.scottishterrierpuppies.org]scottish Terrier Puppies For Sale In Ohio[/url]