Ahojte, chces sa spýtať aké granule obľubujú vaši miláčikovia. Moj je totiž dosť prieberčivý. Ktorú značku považujete za kvalitnú, prípadne s ktorou máte zlé skúsenosti, Ďakujem
Kvalitné granule
Ale tak ten pes za to nemoze. Vsetko je to o tom, co mu majitelia davaju jest a hlavne kolko a kolko pohybu potom pes ma. Ked ho zoberu akurat tak pred vchod, nech spravi potrebu, tak sa niet comu cudovat.
Nielen pri štenatách, čo tak pozerám, každý druhý panelákový pes má nadváhu.
tak ale zase pozor, lebo pri stenatach dost toho aj prepamlskuje ten pes ked sa uci aby nebol zase zbytocne obezny. to je inak vacsinou velky problem pri steniatkach.
aj ste sa poradili s veterinarom o tom dopredu? nebali ste sa len tak svojvolne zvysovat gramaz granuli?
My sme to mali tak isto. Asi o 20g sme dávali navyše, lebo psík bol stále ako taká kožka tenká. Teraz už konečne začal hrubúť.
Priznávam, že ja som dávala o niečo viac, keď sme mali doma šteniatko. Ale to len tak o pár gramov, nie že dvojitú dávku alebo tak.
To davkovanie asi je tam z nejakeho dovodu...S chovatelom si sa neradila?...Ten ma predsa len tie skusenosti nejake za sebou...
ludia mam inak na vas taku otazku - realne dodrzujete to davkovanie na tych granuliach? mne to pride strasne malo pre take steniatko co je vo vyvoji.
nas tak isto nebol vyberavy, ale myslim si ze to asi kazdy pes zozerie vsetko. to len my ludia si myslime ze su vyberavi.