Ahojte, chces sa spýtať aké granule obľubujú vaši miláčikovia. Moj je totiž dosť prieberčivý. Ktorú značku považujete za kvalitnú, prípadne s ktorou máte zlé skúsenosti, Ďakujem
Kvalitné granule
aj ja svojmu občas uvarim aj kuracie maso, hlavne krky, kridla, vnutornosti, k tomu pridam ryžu, lososovy olej a je to velká dobrota
su osviežujuce a lahke. Davam ich vačšinou v lete
brit fresh to znamena, že su permanentne svieže a čerstve?
ja odporúčam značku Brit, nielen granule ale aj ostatné produkty majú rozmanité, chutné a výživné, konkrétne mám obľúbenú radu Brit Fresh!
ked davate prosm nejake tyčinky, pamlsky, tak ake? Viete o niečom čo zaroven vyčisti zuby?
My používame pre psa aj pre mačky krmivo značky Ontario, nemali s tým najmenší problém a aj po diskusii s veterinárom nám povedal, že tým krmivom nič nepokazíme. Je trošičku drahšie ale stále cenovo prijateľné si myslím. Ak chcete ušetriť, ak si skúste pozrieť na www.kodino.com nájdete tam nejaké zľavové kódy a dá sa pekne ušetriť. Hlavne teraz pred Vianocami :D
Ahoj, pre nášho psa jednoznačne granule značky Acana. Je určené pre všetky plemená vo všetkých vekových štádiach a obsahuje hlavne všetky živiny, ktoré pes potrebuje. Je to ale dosť individuálne, čo sadlo násmu posvi, nemusí sedieť tvojmu. Ďalej viem, že sú veľmi dobré krmivá od značky Brit. My granule vždy objednávame z nejakého obchodu z intenetu, tam nás to víde ohodne lacnejšie. Ešte niečo aj ušetríme vďaka tejto stránke www.kodino.com Majú tam zľavové kódy pre skoro všetky e-shopy.
Treba ale potom dať pozor aj na správna davkovanie tých granúl