Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neviem ako to ani nazvat

Príspevok v téme: Neviem ako to ani nazvat
semer

caw poradte mi nasiel som si vo vajciach take ako zili (ked to nahmatam) mam to asi rok aj daco.a je to asi velke 1,5cm a na druhom vajci o kus mensie.Viem ze by som mal ist s tim ku doktorke ale uz mam istu brigadu o tizden tak to musim vydrzat tak poradte co to moze bit hmm?A hocikedy ma boli lavi alebo prawi bok aj tak kde je slepak :( poradte prosim

dusan

No uz som bol u vseobecneho, zajtra vyrazam za urologom...len ma stve ze ono to je vidno len ked mam vajcia uvolnene a u vseo som nemal tak som si jak blb pripadal, ze si vymyslam...inak kto by si uz len toto vymyslal...

samer

tak daco take aj ja mam ale ja to mam uz vecie a na obidvoch stranach a niekedi ma to aj akokebi tahalo alebo bolelo

dusan

No ono to moc velke nie je, ked to ohmatam tak je akoby rurka hrubsia do C stocena a cez kozu vidim, ze je to zila...vobec ma to neboli len som si to vcera vsimol, ked som sedel, ze tam je daka hrcka...

samer

tak musim tam ist ale ja sa hanbim ja byvam v malom meste a hned kazdy bude vediet ze mam dac s penisom ked ma uvidia v nemocnici

agina

Ak by si to mal neliecene, bude ta to strasne boliet, take tahave bolesti by si pocitoval a to ta uz samotneho tam prinuti ist. Takisto ti to moze sposobit neplodnost a to nie je sranda. Nic strasne to nie je, nesaskuj.