Neviem ako to ani nazvat

Príspevok v téme: Neviem ako to ani nazvat
semer

caw poradte mi nasiel som si vo vajciach take ako zili (ked to nahmatam) mam to asi rok aj daco.a je to asi velke 1,5cm a na druhom vajci o kus mensie.Viem ze by som mal ist s tim ku doktorke ale uz mam istu brigadu o tizden tak to musim vydrzat tak poradte co to moze bit hmm?A hocikedy ma boli lavi alebo prawi bok aj tak kde je slepak :( poradte prosim

Gogos

ZDRAVIM,

PROSIM VAS,
PRED MESIACOM SOM MAL OPERACIU NA VARIKOKELU V LUCENCI, A CHCEL BY SOM VAS PEKNE OPYTAT. KEDY MOZEM MAT POHLAVNY STYK SO ZENOU? NIE JE NIC ZLE AK UZ ZACNEM, ALEBO MI TREBA ESTE POCKAT?

DAKUJEM VOPRED ZA VASU ODPOVED

capi

Všetkým ktorý si nahmatali žilu pri ľavom semeníku nech idú na urológiu. Ja som to tiež odkladal, ale samo od seba to nezmizne a tým sa vlastne pripravujete o možnosť mať deti. Keď to nebudete riešiť je možná aj sterilita. Operácia je v pohode, ale počítajte s tým, že deň po operácii sa možno postavíte na nohy. Ja som bol operovaný v PO a je tam úplne super urológia(personál). Najhoršie je, že po operácii sa nedá smiať lebo to bolí. Nečakajte utekajte na URO.

squirrel

OAT- oligo astheno teratospermia môže byť spôsobená rôznymi faktormi, to či je to dočasné alebo trvalé závisí od príčiny.
neužíval so nejaké lieky? nebol si vystavený žiareniu alebo pôsobeniu chemickým faktorom v životnom alebo pracovnom prostredí? neprekonal si nejaké závažné ochorenie?
mal si robené opakované vyšetrenie spermií, alebo je to stanovené jednorázovo?

karioll

raven
varikokela je krcova zila na povrchu pod kozou semenikov,cize nieco ako krcova zila na nohe.a nevedie do ziadnej oblicky.operuje sa to preto,lebo sa prehrieva semennik a bol by si neplodny

raven

ked si nenechte operovat varicocelu tak moze sposobit neplodnost a aj to boli trochu zo zaciatku viac... ked sa vam to objavi... na googli je o tom plno pisane!

raven

cavte pred troma dnami som bol operovany na lavostrannu varicocelu... cieva ktora vediet z lavej oblicky do leaveho semennika... ked som sa zobudil tak to dost bolelo a stale to boli ale kazdy den je to lepsie o nieco... a je to v pohode, nic velmi vazne zistili mi to tak ze som mal na lavom semenniku rozsirene cievy a po operaci sa to vsetko vratilo do normalu normalne som sa prekvapil. dole vlavo na bruchu mi zostala asi 7cm. rana, najhorsie je ze sa mi tazko vstava z postele lebo spodne brucho je dolezite pri pohybe ked lezite ale inak pohoda nebojte sa toho.

freko

cawtw e mam takyto problem mastrurbovakl som si casto a ked sa pozriem na vajca tak vyzeraju ako sucha slivka porate !!!!

xxxx

Pro pohlavnom styku som zacal krvacat - asi mi praskla cievka, ale stalo sa mi to teraz 2x za sebou s mesacnym intervalom /a to som si myslel ze som uz po mesiaci v poriadku/Inak nemam ziadne bolesti a ani problemy. Dakujem Vam za radu ktora mi pomoze dany problem odstranit.

orionek_pb

cawte deti ... ja mam 23 rokov a varicocelu som mal dost dlho skoro od zakladky bal som sa ist k lekarovi nikto o tom nevedel len ja ... az jedneho dna som sa zobudil a siel som k urologovi ... cez telefon som si vybavil operaciu v LUCENCI a teraz banujem tie roky vahania .. prestalo ma to uplne boliet zilky zmyzli a striekam ako zamlada :)) .. nevahaj a padaj na operaciu neboli to (sklerotizacia testikularnej zily sa vola ten zakrok)