caw poradte mi nasiel som si vo vajciach take ako zili (ked to nahmatam) mam to asi rok aj daco.a je to asi velke 1,5cm a na druhom vajci o kus mensie.Viem ze by som mal ist s tim ku doktorke ale uz mam istu brigadu o tizden tak to musim vydrzat tak poradte co to moze bit hmm?A hocikedy ma boli lavi alebo prawi bok aj tak kde je slepak :( poradte prosim
Neviem ako to ani nazvat
ja som bol u doktorky uz davno a mi tam nic nezistily ze ich mam w poriadku..nemozte si to namyslat
Zdravim ludia mam na vas taku otazku,ked som masturboval a potom som si ho masiroval a potom mast a zas masiroval proste takto nejaky cas.A ku koncu ked uz isiel vyron(ked som striekal) tak ma zacali dost bolet vajcia a pod bruchom a ten vyron vyzeral skoro jak voda ale so semenom.Vajca ma boli na dotyk momentalne.Neviete ci to je tym ze som to predlzoval alebo cim?Poradte pls.Dik
Potrebuje dost vazne poradit...zacalo ma pobolievat lave vajco a som v anglicku,nechcem tu vyhladavat odbornu pomoc ,chcel by som si to vyhaluzit az doma ale to bude az za 4 mesiace,,kamosa zacalo boliet vaajco a prisli mu na to ze ma nador,,nechapacka aky som vylakany...please
help me!!
wezen drzim palce!!!
chlapi dajte na rady aginy,je w poho a wie aj o com rozprawa a nebudte take padawky...ja som si tiez pred niekolkymi rokmi nahmatal waricocelu,a myslel som si,ze to nic nie je...po case mi ta zila hrubla a mna to zacinalo stwat.Teraz mam 21 a hoci ma nic nebolelo som zasiel ku urologovi a ten ma poslal na operaciu,nemusel som ist,ale wazne ta choroba sposobuje poruchu tworbu spermii,takze som sa rozodol ze na tu operaciu pojdem,pretoze by som si rad zalozil w buducnosti rodinu.Zajtra idem pod noze...drzte palce... je to na was ako sa rozhodnete,ale mozte neskor lutowat.Majte sa
Varicocoele testes l.sin.
Myslim,ze pricinou tvojich tazkosti su rozsirene zily odvadzajuce krv zo semenika. To ma za nasledok poruseny prietok krvi zilami.Pricinou ochorenia moze byt slabsie vyvinute vazivo, nedostatocna pruznost zil, alebo chybajuce chlopne v zilach. Pre poruseny odtok krvi zo zil je zvysena TT v semenikoch, nedostatoc. okyslicovanie tkaniva semenika a dochadza k poruche tvorby spermii. Su viacere moznosti liecby,caste su vsak 2 metody: upchatie rozsirenych zil latkou, alebo otvorena operacia. Obe maju vsak svoje vyhody i nevyhody. Odporucam ti, aby si sa poradil s urologom, alebo andrologom. Vela stastia.
po masturbacii sa mi zvecsi zija pod zaludom a mam v nej akokeby hrudky neviete co to je___?___